x

MISTERIJA NESTANKA BARBARE: Djeca u čijem društvu je POSLJEDNJI put viđena OBRISALA su je sa Fejsbuka!

SENTA - Od trenutka kad je nestala Barbara Vitez, Sentom kruže razne priče. Poslednji „trag“ u vidu anonimnog pisma uznemirio je kako javnost tako i roditelje nestale Barbare. Inače, policija je nedugo nakon tragedije na senćanskom mostu obavila informativni razgovor sa dvojicom dečaka, u prisustvu roditelja. Prema njihovom svedočenju, oni su bili sa Barbarom kobne večeri na mostu.

Nesrećna devojčica survala se u ambis, u hladnu reku, kad je pokušala da se prebaci na platformu kod rečnog stuba. Okliznula se, pala u Tisu i nestala. Ono što je, međutim, posebno interesantno u vezi sa decom u čijem je društvu Barbara poslednji put viđena jeste da su nakon nestanka svi do jednog izbrisali Brabarin profil sa liste prijatelja na Fejsbuku.

 

Izbrisali je sa Fejsbuka

 

- Imam utisak da se neko igra s nama. Smatram da je pismo poslato da se odvuče pažnja, da pomislimo da je Barbara u Tisi. A njenog tela nema. Nejasno mi je i zašto su Barbaru sa liste prijatelja na Fejsbuku izbrisale osobe s kojima je moja ćerka bila. Pojma nemam zašto je to urađeno. Mi samo želimo da saznamo pravu istinu - poručuje Endre Vitez, otac petnaestogodišnje Barbare.

 

Roditelje je dodatno uznemirilo anonimno pismo koje je nedavno stiglo na njihovu adresu, u kome piše da su njihovu ćerku silovali i potom bacili sa mosta.

 

- Neko je napisao da su našu ćerku navodno trojica momaka silovala, a najsnažniji od njih ju je ugušio i bacio u Tisu. Pre toga su joj u sok sipali neku opojnu drogu da bi je omamili. Barbara je prezirala alkohol i narkotike. Ni nakon skoro mesec dana od njenog nestanka ne znamo pravu istinu. Da li nam je ovo pismo poslao neko ko zna šta se desilo, pa ga grize savest ili je ovo nečija bolesna šala - očajan je Endre, koji je anonimno pismo istog dana predao policiji u Senti.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.