x

MISTERIOZNA ŽENA U CRNOM PREŠLA 850 KM PJEŠKE: Niko ne zna ko je, ona tvrdi da radi za Pentagon!

Obučena je u crno od glave do pete, nosi crnu torbu, povučena je i prepješačila je već pola SAD. Misteriozna žena u crnom ovih dana je počela da privlači pažnju cijele Amerike nakon što je viđena u više saveznih država, a vjeruje se da je prepješačila nevjerovatnih 850 kilometara od Ohaja do Džordžije.

Niko nema pojma zašto prelazi tolike razdaljine i to pješke ali internetom se šire nagađanja da iza svega stoji neka religija.

 

``Niko ne zna nenu priču. Ona ni sa kim ne želi da razgovara``, kaže Aleksandria Šubert, koja je na tajanstvenu ženu nabasala u Tenesiju.

 

Policija je u toj saveznoj državi bila zasuta pozivima građana pa su je pozvali na razgovor. Rekla im je da se zove Elizabet Poles, da ima 56 godina i da je iz Alabame.

 

Istovremeno je rekla da je krenula u ``biblijsku misiju`` da bi policajcima kasnije rekla kako je zapravo članica religijskog pokreta Islamska nacija. Povrh svega, rekla je da je zaposlena u Pentagonu, u šta policajci nisu povjerovali. Na Jutjubu se pojavio snimak na kojoj se na parkiralištu trgovačkog centra prepire sa jednim muškarcem oko vjere, ali nije sasvim jasno šta želi da poruči svijetu.

 

Misterija je poprimila tolike razmjere da je pokrenuta posebna stranica na Fejsbuku na kojoj agilni građani objavljuju fotografije i lokacije na kojoj su vidjeli ženu u crnom, koja i dalje pješači Amerikom.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.