x

MISTERIOZNI NESTANAK FUDBALERA KOJI JE OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO MAJCI: Bojan viđen kako...

Miloš Lomić, brat fudbalera Bojana (33) koji je nestao prošlog utorka, tvrdi da je nestali mladić jučer viđen u centru Loznice. 

Miloš, koji je Bojanov brat od strica, ispričao je novinarima da je tu informaciju dobio od prijatelja iz Loznice, koji mu je javio da je nestalog Lomića, čija fotografija već danima kruži društvenim mrežama uz apel za pomoć, u ponedjeljak veče vidio u kineskoj radnji u centru Loznice.

 

- Taj moj drug ga je zahvaljući fotografiji na Fejsbuku i prepoznao. Kaže da ga je vidio da pazari u toj kineskoj radnji. U njegov opis Bojana uklapa se i garderoba u kojoj je bio kada je nestao. Jedina razlika je što je tad imao crnu, dok je juče bio u crvenoj jakni, ali moguće je da je tu jaknu kupio u međuvremenu - priča Miloš, dodajući da je o toj informaciji odmah obaviještena i policija, a biće pregledani i zapisi sigurnosnih kamera u toj kineskoj radnji.

 

Bojan Lomić je, kako se pretpostavlja, nestao u okolini Aranđelovca, pošto je u blizini jezera Garaši pronađen njegov automobil. Po riječima njegovog brata od strica, sumnja da se fudbaler utopia u jezeru je odbačena, jer na površini zaleđene vode nije bilo pukotina. Ni u okolnim šumama, kako kaže, lovci nisu pronašli Bojanovo tijelo.

 

- Ovo je prva informacija o tome da je viđen nakon nedjelju dana od nestanka. I dalje ne znam šta je moglo da ga navede na sve ovo, ali svi se nadamo da ćemo ga naći živog i zdravog - kaže Miloš Lomić.

 

Bojan Lomić, rodom iz sela Poljanice kod Ljiga, fudbal je igrao za Novi Medoševac, a nestao je kada je pošao na trening tog kluba.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.