x

MJEŠTANI BORČE U STRAHU: Kolac koji je ostavljen na mjestu ubistva Jelene Marjanović NESTAO!

Ekipa Kurira obišla je juče spomen-ploču pjevačice na nasipu, ali tamo nije zatekla kolac koji je prije dva dana bio ostavljen. Mještani Crvenke ne kriju da im ipak nije svejedno što slučaj nije rasvijetljen.

- Od ubistva i ne idemo ne nasip. Sve je manje i onih koji dolaze tu da trče. S nestrpljenjem čekamo da ubica bude uhvaćen i da se na taj slučaj napokon stavi tačka - kaže jedna mještanka naselja Crvenka

 

Podsjetimo, drvena palica nalik glogovom kocu pronađena je prislonjena na mermerno obilježje na mjestu gdje je prošle godine pronađena zvjerski ubijena pjevačica Jelena Marjanović Krsmanović.

 

Drvena letva, zašiljena s jedne strane poput koca, bila je prislonjena na mermernu ploču na kojoj se nalazi fotografija nesrećne žene, kao i datum rođenja i tragične smrti na nasipu gdje je pronađena nestala, a potom i zvjerski ubijena pjevačica.

 

Prošlo je gotovo godinu dana od zločina koji je šokirao čitav region, a o potencijalnim ubicama se raspravljalo na svakom ćošku. Iako su svi bili ubijeđeni da su slučaj riješili, policija i dalje traga za ubicom.

 

Prizor sa drvenom letvom na mjestu jezivog ubistva ledio je krv u žilama svakog prolaznika, a po naselju se odmah pronijela vijest da se ubica vratio na mjesto zločina i ostavio oružje.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.