x

MJEŠTANI SARAJEVSKOG NASELJA OGORČENI: Kako bi se vidio predizborni plakat odsječena dva stabla!

Jedna Perzijska poslovica kaže kako muškarca u životu čekaju četiri stvari: da stvori dom, da stekne sina, da zasadi drvo i da napiše knjigu. Žalosno, došlo doba da se kod nas drvo uništava na svakom koraku, pa čak i onda kada treba da se vidi predizborni plakat. I dok postoje slučajevi da se zbog jednog drveta mijenja cijeli projekat, kod nas se zbog jednog plakata (jer drugačije ``ne može`` biti vidljiv) uništavaju dva stabla. 

Naime u redakciju ekskluziva.ba portala se javilo nekoliko osoba koje su izrazile ogorčenje zbog postupka koji se preko noći dogodio u Gradačačkoj ulici sarajevskog naselja Otoka. Naime, kako bi se vidio jedan predizborni plakat nepoznate osobe su odsjekle dva stabla. 

 

Kako bi se uvjerili u istinitost tvrdnji, ekipa ekskluziva.ba portala se uputila na ``mjesto zločina``. Dva stabla su uništena samo zbog jednog predizbornog plakata, koji se nalazi na zgradi odmah pored ceste. Plakat kojem se očigledno nije moglo pronaći drugo mjesto za oglašavanje mnogima je trn u oku, ne zbog političkih razloga, stranke ili osobe koja se nalazi na njoj, već sasvim jasno - zato što su zbog njega odsječena dva stabla.

 

U ovo se možete i sami uvjeriti, ukoliko se uputite na mjesto gdje se odvila cijela situacija.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.