x

MLADA SE OGLASILA POSLIJE TUČE NA SVADBI: Evo šta je Ivana Pavković rekla o makljaži na vjenčanju!

Mladi pjevači Petar Mitić i Ivana Pavković vjenčali su se u utorak u Crkvi Svetog Jovana Vladimira, a veliko slavlje kojem su prisustvovale mnoge kolege ovog estradnog para organizovali su u jednom restoranu.

Kolege zaljubljenih pjevača su se odlično provele na svadbi, uprkos incidentu koji je umalo pokvario najljepši dan u životu mladenaca. Ipak, ovaj nemili događaj nije uspio da pokvari raspoloženje Ivani, koja se, očigledno, sjeća samo predivnih trenutaka kojih je bilo mnogo više.

 

``Voljela bih da mogu da opišem u jednoj rečenici naše emocije! Hvala svima od srca, našim porodicama, familijama, prijateljima, kolegama i naravno svim divnim ljudima koji su učestvovali i potrudili se da naš dan bude u potpunosti savršen``, napisala je Ivana u opisu fotografije koju je postavila na Instagram.

 

Podsjetimo, tokom vjenčanja došlo je do tuče koja je, na svu sreću, zaustavljena na vrijeme. Naime, na mladog pjevača Slobodana Đurđevića fizički je nasrnuo jedan estradni menadžer. Ipak, nekadašnji učesnik rijalitija “Farma” ostao je pribran, iskontrolisao se i sklonio od gosta koji je bio vidno alkoholisan, kako ne bi došlo do još većeg incidenta koji bi upropastio vjenčanje mladenaca.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.