x

MOLI ZA OPROŠTAJ Aca: Briga me za Branislavu, želim samo Sonju!

Evo šta Aca Lukas radi ne bi li mu se Sonja vratila i šta sada misli o Branislavi koja ga je napljuvala. Folker je riješio da učini sve da bi ponovo bio sa Sonjom Vuksanović, dok izjave bivše djevojke Branislave Pašajlije u medijima uopšte ne komentariše.

Usljed brojnih neprijatnosti koje je doživio proteklih mjeseci nakon razvoda od Sonje, veze sa zakonski udatom Branislavom Pašajlijom, iseljenja Sonje i Viktorije iz zajedničkog stana na Vračaru, otvorenog pisma neprijatnog sadržaja upućenog Sonjinom bivšem mužu Željku Šašiću, Aca Lukas riješio je da se vrati mirnom porodičnom životu.

 

Naime, pjevač je stavio tačku na vezu sa Branislavom, a odlučio je da obnovi romansu sa Sonjom. Prvi susret desio se u restoranu u Beogradu gdje su razgovarali o svemu i odlučili da zarad kćerke Viktorije svojoj ljubavi pruže još jednu šansu. Međutim, Sonja je bila veoma skeptična, najprije zbog svega što se dogodilo zbog njenog poznanstva sa Markom Jarićem, te je odlučila da ne želi da brza.

 

- Aca ništa ne želi da prepusti slučaju, te je svojoj još uvijek zakonitoj supruzi i kćerki Viktoriji uplatio ljetovanje u luksuznom letovalištu Porto Montenegro u Crnoj Gori. On je već imao nastup u popularnoj budvanskoj diskoteci, a ima još nekoliko unaprijed zakazanih i rasprodatih nastupa. Želi da Sonja sve vrijeme bude blizu njega - kaže izvor blizak Aci.

 

Naime, Aca je nedavno sjedio na ručku sa prijateljima u Crnoj Gori i tamo im je saopštio da više ni dan ne želi da čeka.

 

- Acu više nije briga za Branislavu. Rekao im je da ga ona uopšte ne interesuje i da želi da spase brak sa Sonjom. Nedostaje mu, kao i svi zajednički trenuci. Biće im teško u početku najprije zbog pritiska koji trenutno trpe, ali i zbog svih svađa koje su postojale. Međutim, oboje će se potruditi da opet uspostave dobru komunikaciju kako bi potom obnovili emocije. Nisu sigurni da li će im uspjeti, ali su radi da probaju - kaže dalje izvor.

 

S druge strane, Branislava Pašajlija je za srpske medije izjavila da je Lukas bio greška u njenom životu i da ne može da vjeruje da je ostavila divnog čovjeka zbog njega. Ona je dodala da ne zna da li će se pomiriti da suprugom Željkom, ali se sprema za put u Crnu Goru, gdje će se vidjeti i sa njim.

 

- Acu ne interesuje šta ona priča u medijima niti to komentariše. Usredsredio se na to uspostavljanje dobrog odnosa sa Sonjom - zaključuje izvor.

 

Očigledno je da je sapunica ``Lukasito`` obilježila ovo ljeto, a koliko će još epizoda do kraja biti, sve zavisi od glavnih likova. Nastaviće se...

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.