x

MONSTRUM: Iskasapio suprugu koja se tek porodila, a onda je sa djecom uradio nešto još jezivije!

Muškarac iz Kanzasa optužen je da je ubio suprugu da bi zatim njene ostatke danima vozio u putnom zamrzivaču. Džastin Rej (35) navodno je fotografisao njeno tijelo uz njihovu 2-godišnju kći. Uhapšen je 24. oktobra, a uz optužbe za ubistvo, na teret mu se stavlja i skrnavljenje tijela i ugrožavanje bezbijednosti djeteta.

Rej se sa tada još trudnom suprugom i kćerkom prijavio u hotel u Kanzas Sitiju 25. septembra. Policiji je nakon privođenja rekao kako je supruga Džesika drugo dijete rodila 20. oktobra u hotelskoj kupaonici prije nego što je, kako je tvrdio, počinila samoubistvo. Kasnije je promijenio iskaz pa je tvrdio da je jednostavno umrla zbog komplikacija tokom porođaja.

 

Nakon što je ubio, njeno tijelo stavio je na krevet pa se fotografisao uz nju i djecu, a zatim još najmanje dva dana provodio vrijeme u sobi sa lešom supruge. Zatim  je vratio u kadu pa je pred djecom raskomadao njeno tijelo kako bi uspio da ga ugura u putni zamrzivač. Dijelove tijela koji nisu stali u zamrzivač je bacio. Zatim je, glumeći ženski glas, telefonski odjavio sobu kako bi djecom mogao nesmetano da napusti hotel.

 

U hotelskom restoranu upoznao je bračni par pa ih zamolio da njega, djecu i njihov prtljag prevezu do privatnog skladišta, a nakon što je ostavio stvari, među kojima i zamrzivač sa ostacima žene, otišao je na željezničku stanicu kako bi napustio grad. Muškarac koji ga je vozio primijetio je krv na zamrzivaču pa posumnjao u njegove namjere.

 

Planovi su mu se raspali nakon što su zaposleni u skladištu, zabrinuti zbog dobrobiti novorođenčeta i 2-godišnje djevojčice, pozvali hitne službe. Kada je stigla policija, na pitanje gdje je majka dece, rekao im je da je dio nje u hladnjaku, a drugi dijelovi u torbama koje je nosio sa sobom.

 

Uzrok smrti ubijene Džesike još se utvrđuju, a djeca su predata socijalnoj službi, piše Pipl.

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.