x

MONSTRUM: Milioner iskasapio manekenku Janu, skalpirao je i ostavio pored bebe!

Jani su dijelovi lica isčupani, a desno uho je otkinuto. Manekenka Jana Kasijan (30) pronađena je mrtva u kući u Zapadnom Holivudu kada ju je dečko, bogati kanadski nasljednik nekretnina i milioner Blejk Libel (35) iskasapio. Dijelovi njenog tijela bili su iščupani, a i skalpirana je.

Da ova strašna tragedija bude veća, Jana je pronađena mrtva na krevetu pored svoje bebe, koju je dobila sa kanadskim biznismenom Libelom.

 

Ovaj slučaj se nakon godinu dana od tragedije ponovo našao u žiži javnosti jer su detalji zločina tek nedavno otkriveni.

 

Autopsija je u međuvremenu pokazala da joj je tijelo bilo posve unakaženo. Ona je bila bez krvi, skalpirana, na vilici je imala tragove ugriza, a dijelovi njenog lica su bili isčupani, uključujući i desno uho.

 

Kada je nakon zločina policija probala da uđe u kuću, Blejk je pokušao da ih spriječi, pa se zabarikadirao.

 

Nije dozvoljavao policajcima da uđu u njegov stan. Pokušao je namještajem da blokira vrata, međutim, kada su policajci ušli, pronašli su Janino iskasapljeno tijelo u njegovoj spavaćoj sobi.

 

Na njemu su prilikom hapšenja primijećene modrice, a tek će se pokazati kakav ishod će imati ovaj jeziv zločin.

 

On je trenutno u pritvoru i čeka suđenje, s tim što njegovi advokati daju sve od sebe da dokažu kako Blejk nije psihički sposoban za suđenje.

 

Kao uzrok smrti navodi se to što je ona potpuno iskrvarila i pretrpjela snažan udarac u glavu.

 

Kada je njegova djevojka ubijena, on je bio pod kaucijom zbog silovanja. Policija nikada nije identifikovala žrtvu silovanja, pa nije poznato da li je to bila Jana!

 

U vrijeme njene smrti, on je, kako je rekao policiji, pisao grafičke romane, piše Dejli Mejl, a prenosi ``Telegraf.rs``. Inače, koliko je on bio čudan svjedoči i jedna komšinica u luksuznom kraju, u kojem su živjeli. Ona je za ``Toronto Star`` ispričala da ga je videla u modricama, i da je izgledao prilično ``poremećeno``.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.