x

MONSTRUM NAJPRIJE ZADAVIO DIJETE: Ženi donio mrtvog sina, pa je masakrirao, poslije čega je radnici Centra odsjekao prst, a čovjeku otkinuo obraz...

BEOGRAD - Jezivi detalji zločina u Rakovici, kada je Marko Nikolić (43) ubio sinu i ženu, naknadno su otkriveni i svjedoče o monstruoznosti ubice. Marko je poslije viđanja sa djetetom, koje je bilo zakazano u kontrolisanim uslovima u Centru, u rukama donio sina, koji je, po svemu sudeći, već bio mrtav. Dječak je, inače, svake srijede provodio sa ocem po sat vremena.

- Kada je vidjela da se nešto čudno dešava sa djetetom, da ne reaguje, nesrećna žena je pritrčala ubici, pokušavajući da dođe do djeteta. Međutim, on je tada izvadio nož i ubo je nekoliko puta - otkrio je izvor upućen u detalje svirepog zločina.

 

Uprkos intervenciji ljekara i pokušajima reanimacije, dijete nije preživjelo.

 

Radnici Centra su pokušali da ga zaustave, međutim, on je i njih napao nožem i teško povrijedio.

 

Ubicu su uspjeli da savladaju pripadnici Komunalne policije, koji su u to vrijeme bili u rutinskom obilasku okoline i on je kolima Hitne pomoći, uz pratnju policije, odvezen sa lica mjesta.

 

Ubica je napao i tri radnika Centra za socijalni rad, na parkingu i izbo ih nožem. Radnica Centra socijalni rad koju je povrijedio Marko N. ostala je bez prsta na ruci.

 

Povrijeđeni radnici Centra za socijalni rad prevezeni su na VMA, gdje im je ukazana ljekarska pomoć i oni su van životne opasnosti.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.