x

MONSTRUM SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU: Izjavom dodatno razbijesnio javnost!

Zvijer-čovjek Ahmet Marinković (40), koji se sumnjiči za porodično nasilje i iživljavanje nad nevjenčanom suprugom Marijom Ferizović (21) iz Kaluđerice, na saslušanju kod tužioca negirao je da je ženu sjekao žiletom, pekao usijanim ekserima i gasio cigarete na njoj, saznaje “Alo”.

Ipak njemu je sudija za predhodni postupak odredio pritvor do 30 dana i tereti se za porodično nasilje, za šta je zaprijećena kazna do 10 godina robije.

 

Kako saznajemo, nakon što je jučer odveden na saslušanje kod tužioca, Marinković je mirno saslušao šta mu se stavlja na teret, a potom samo kratko rekao da ništa od navedenog nije tačno.

 

Kazaću samo da nije istina da sam mučio sjekao i žigosao moju Mariju - rekao je na saslušanju Marinković, a potom odbio svaki vid komunikacije.

 

Prema navodima našeg sagovornika, ostalo je upečatljivo kako se Marinković hladnokrvno držao svog stava, bez ijednog izraza na licu.

 

- Marinković ni u jednom trenutku nije pokazao znake kajanja, naprotiv, bio je gord i samovjeren, ali dio dokaza koji su prikupljeni, kao i Marijin iskaz, dosta govore o njegovim djelima - kaže naš sagovornik.

 

Da podsjetimo, Marija Ferizović je u utorak osobođena nakon trodnevnog mučenja kojem je priustvovalo njihovo troje djece. Nesrećna žena ispričala je da ju je nevjenčani suprug Ahmet Marinković sjekao žiletom po tijelu, butinama i stražnjici, a na kraju i žigosao.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.