x

MOŽE! - Novčani krediti Raiffeisen banke!

Raiffeisen banka je prateći potrebe svojih klijenata, nastavila sa unaprijeđenom ponudom novčanih kredita.  Novčani krediti su klijentima dostupni uz još atraktivnije parametre i u iznosu do 80.000 KM*, bez jemaca i hipoteke.

Novčane kredite karakteriše rok otplate do 10 godina, uz fiksnu kamatnu stopu za rok otplate do tri godine. U ovu ponudu novčanih kredita uključen je paket osiguranja koji za klijenta predstavlja dodatnu pogodnost, budući da pruža sigurnost i pokriće za nastavak otplate kredita, u slučaju da klijent ne bude u mogućnosti otplaćivati kredit zbog nastanka nesretnog slučaja, gubitka posla ili bolovanja.

Iz Raiffeisen banke podsjećaju i na pogodnosti Master Card Shopping kartice koja klijentima nudi pogodnost plaćanja na rate bez kamata i naknada kod trgovaca s kojima Banka ima potpisan ugovor o plaćanju na rate, zatim popuste na kompletan asortiman proizvoda/usluga kod trgovaca sa kojima Banka ima potpisan ugovor o odobravanju popusta. Pored toga, pogodnost Shopping kartice je i produžena garancija za još jedan period trajanja redovne garancije, a najviše do dodatnih dvanaest mjeseci, te SMS obavijest koju klijent dobiva neposredno nakon obavljene transakcije kupovine ili podizanja gotovine Shopping karticom. Klijentima koji se opredijele da postanu korisnici MasterCard Shopping kartice, Raiffeisen banka je omogućila posebnu pogodnost u vidu vođenja računa bez naknade do 31.12.2013. godine.

Detaljnije informacije o navedenim proizvodima, kao i spiskove trgovaca sa kojima Banka ima potpisan ugovor o plaćanju na rate/odobravanju popusta klijenti mogu pronaći na web stranici banke www.raiffeisenbank.ba

*Odnosi se na novčani kredit na osnovu štednje - Model 50, gdje je iznos namjenskog depozita moguće obezbijediti iz sredstava odobrenog kredita ili već postojećeg depozita koji klijent ima u banci. Namjenski depozit može biti i na ime trećeg lica.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.