x

MRAČNA TAJNA: Stojin muž se ODREKAO djece - SVE ZBOG NJE!

Stojin muž Igor imao je velikih problema sa svojom porodicom i familijom jer su oni bili protiv njihovog braka, a sve zato što im je Stoja jasno stavila do znanja da mu nikada neće roditi dijete, prenosi novi broj tabloida Scandal!

Svi znaju koliko je Igor sanjao cijeli svoj život da ima svoju kćerkicu i sina i uvijek je govorio kako će se zvati, a za sve je veliki šok bio kada je saopštio svojoj porodici da se to nikada neće desiti i da Stoja više ne želi da rađa. On je dugo bio uporan da je nagovori da imaju svoje dijete, ona se čak u nekom trenutku i lomila, ali kada je postala baba nakon što je njen sin dobio dijete, njoj je bilo glupo da i ona ostaje trudna. 

 

Rekla je Igoru da od toga nema ništa i da se ne ljuti, a ako želi, može da nađe drugu ženu. Igor se dugo lomio i razmišljao šta da radi, nije mogao da dođe sebi od šoka nakon saznanja da nikada neće imati svoju djecu, ali onda je prelomio i shvatio da bez Stoje ne može da živi i da je ona ljubav njegovog života. Odlučio je da se odrekne potomostva zbog nje, kao i da njenu djecu prihvati kao svoju, piše tabloid Scandal!.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.