x

MRAČNE TAJNE FARMERA: Za njega NIKADA ne bismo rekli da je gej, ali je RAZOTKRIVEN!

Kako se bliži finale ``Farme`` učesnici udaraju jednona drugog sve niže. Pjevačica Jasmina Medenica i pjevač Lepi Mića ponovo su se zakačili.

- Nemoj ti meni da pričaš da bih ja voljela da se tu*am sa Kristijanom, ja znam da bi ti volio da to radiš sa mnom. Provaljen si. Perverznjaku matori - rekla je glumica Mići, a onda je Kristijan imao bitno pitanje za Jasminu:

 

- Džez, ti si vidjela Miću golog. Šta misliš, kad mu se digne koliki mu je - pitao je bivši robijaš, a Jasmina je prećutala odgovor ``da ga ne obrukala``.

 

- Dođi da ti ga stavim u usta, pa da provjeriš koliki je. Nemoj ti da mi se praviš fina. Znam pouzdano da se godinama tu**š sa mojim kolegom Mićom Radovanivićem koji živi u Čikagu - rekao je Mića, a Maja Nikolić je morala da se nadoveže:

 

- Fuj, pa taj starac ima 70 godina - rekla je Maja.

 

Nakon što su razmijenili još neke gadosti Mića je isprovocirao Jasminu:

 

- Kako p**iš onom tvom što ima Lambordžini? Ajde ispričaj nam Jasmina. Rekao mi je da voli da te k**a u čmar - izustio je Mića, pa je Jasmina riješila da otkrije njegovu tajnu:

 

- Ja sam čula od prijatelja da si ti gej, a da ti porodica služi kao paravan. U Americi imaš dečka, zato često tamo putuješ - ispalila je Jasmina kao od šale.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.