x

MUST HAVE: Ove komade svaki muškarac treba da ima u svom ormaru!

Vrijeme je da se vratimo klasičnim, bazičnim i jednostavnim komadima koji nikada ne izlaze iz mode!

BIJELA MAJICA

 

Postoji čak mišljenje da je bijela majica važnija i od bijele košulje. Jedan od komada, za koji bi trebalo da izdvojite novac, lako se kombinuje i svestrana je.

 

Možete da je nosite uz odijelo, ispod jakne i džempera ili uz farmerice.

 

DUKS S KAPULJAČOM

 

Duks s kapuljačom je idealan za slojevito oblačenje u prelaznom periodu, za promjenljive, kišne dane ili za trening u prirodi.

 

Možda vam termin luksuzni duks liči na oksimoron, ali duks od visoko kvalitetnih materijala, kao što su kašmir ili merino vuna, podići će na potpuno novi nivo komfornost ovog komada, dok će udahnuti i malo luksuza u vaš casual slojeviti način oblačenja.

 

RANAC

 

Kvalitetan i dobar ranac je komad za koji treba da izdvojite više novca, jer je praktičan i funkcionalan. Bilo da treba da spakujete stvari za teretanu, vožnju bicikla ili da oslobodite ruke akten tašne za posao, ranac je sjajno rješenje.

 

Potreban vam je vodootporni, prostran ranac sa više pregrada, koji možete da iskombinujete sa svojim odijelom za posao.

 

KVALITETAN DŽEMPER

 

Svaki muškarac voli funkcionalne odjevne komade, koje može da nosi u nekoliko različitih prilika. Džemper je upravo takav komad odjeće: možete da ga nosite na trčanje, na posao ili kada krenete na piće sa društvom ili djevojkom.

 

KOŽNI NOVČANIK

 

Koža je otmeni materijal, koji oplemenjuje jednostavne stvari. Jednostavnost ovakvih novčanika je ono što ih iskreno čini klasičnim komadima, koji nikada ne izlaze iz mode.

 

Izvor: Kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.