x

Maca Diskrecija toliko uvrijedila Zorana Marjanovića da joj je poručio: Pros*itutko!

Senada Nurkić koja je svima poznatija kao Maca Diskrecija potvrdila je da je jedan od učesnika rijalitija ``Zadruga`` i tvrdi da u šou ulazi kao zrelija osoba. Tom prilikom je prokomentarisala neke od učesnika.

- Gledaoci će moći da vide dosta kreativniju Macu, dosta elokventniju, zreliju. Dosta sam se popravila, znam da procijenim ljude bolje nego do sada - rekla je rijaliti zvijezda i pjevačica za ``Pink.rs``, koja se sumnjiči i da se bavi najstarijim zanatom.

 

Maca je prokomentarisala i svoje buduće cimere, a ``pecnula`` je i Zorana Marjanovića za kojeg je rekla da je potpuni amater.

 

- Ne bih da mi amateri pišu pjesme. Neka hvala - rekla je ona o suprugu brutalno ubijene pjevačice Jelene Marjanović.

 

Ni Marjanović nije ostao dužan Maci, te je izjavio da nikada ne bi sarađivao sa pros*itutkama.

 

- Maca i Jelena su se poznavale i Maca je upućena u to koliko ja hitova imam iza sebe i da sam 16 godina na estradi. Ali možda ja jesam amater za te pjesme koje pjevaju starlete i kojima su cilj lagane pjesme koje treba da se zavrte jednu sezonu da bi njima skočila cijena na tržištu van scene. Pjesme tog tipa ne radim, a moji hitovi su poznati u našoj branši. Takve pjesme ne bih davao bilo kome, jer hiljadu puta su dolazile te koje ``krmenjauču``, ali mi nismo pristali da dajemo pjesme njima. Pros*itutkama koje žele da se sakriju iza paravana pjevačice ne bih ni dao svoje pjesme, naročito zato što ona skarliče kao ranjeni vuk - rekao je Marjanović.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.