x

Maca mahalac - metrosek*ualac i Emina u Sunlightu!

Fitness centar Sunlight Run i  Sun Beauty light solarij nalaze se na sjajnoj lokaciji Ilidža - Grand centar, a kao što je mnogima poznato njihov princip rada do sada je zainteresovao brojne poznate ličnosti, koje su se uvjerile u krajnju profesionalnost i originalnost centara. Upravo tamo smo sreli Dragana Marinkovića Macu koji se u Sunlight Run teretani i Sunlight beauty solarijumu sprema za 15. novembar - Noć mahalanja, kada će u Skenderiji zajedno sa Nelom Đenisijević i drugim gostima kroz humor i pjesmu povezati sarajevsku publiku.

Sunlight Run

Grand centar - Ilidža

+387 61/101 - 929

On nije krio zadovoljstvo kako za solarijum, tako i zbog fitness centra. Nedugo nakon njegovog dolaska pridružila mu se manekenka Emina Karišik. Zajedno su uživali u teretani i fitnessu, a Maca je čak napravio i mali šou program, oraspoloživši sve prisutne.

Maca i Emina nisu ispustili priliku da tokom ovih dana i dalje imaju preplanuo ten. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, modernom dizajnu, profesionalnom i ljubaznom osoblju, dobar dio dana su proveli u Sunlight beauty studiju, te time nastavili niz poznatih imena koji su posjetili ovo mjesto i bili svjedoci kako odličan učinak postići u rekordnom vremenu.

Neizostavna je bila i njihova posjeta Fitness centru Sunlight Run čiji je koncept usklađen sa vrhunskim, svjetskim standardima u ovoj oblasti. Podsjećamo, ovaj fitness centar spada u red najbolje opremljenih u BiH kada se u obzir uzmu radnje ovoga tipa, počevši od najbolje opreme, sprava za vježbanje, tuš kabina, svlačionica, itd. S obzirom kako uz instrukcije tima Sunlight Run vrlo lako možete postići savršenu formu i dobiti željeni efekat, na to ravnodušni nisu ostali Emina i Maca.

Inače, kako saznajemo od osoblja Sunlight, Maca je aktivni član najpopularnijeg fitness centra u Sarajevu Sunlight Run, a također je redovni korisnik usluga najboljeg solarija Sunlight beauty Ilidža. Vama svakako preporučujemo da u hladnijim, zimskim danima koji dolaze posjetite solarij centar, kako bi imali savršen preplanuo ten, ali i Fitness centar koji će vas bez sumnje svojim programom oduševiti i samim time ispuniti vaša očekivanja. Ne čekajte i to uradite što prije, jer članarina za žene do kraja godine iznosi samo 35 KM.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.