x

Magična noć na promociji RIRI Sensual Beauty brenda u Domu mladih!

Magična noć promocije RIRI Sensual Beauty, aroma kozmetičkog brenda održana je u petak, 19. maja u Domu mladih na Skenderiji. Munira RIRI Mahmutović je uz porodicu, prijatelje i mnogobrojne goste poput vlasnika labaratorije ``Pro lab``, doktora, sudija, vlasnika poznatih restorana, butika, ordinacija, apoteka i različitih firmi, umjetnika i velikog broja javnih ličnosti kao i medija održala promociju koja je bila nesvakidašnja za prostore Bosne i Hercegovine.

Vlasnica Munira Rira Mahmutović je sa svojim timom priredila magičnu noć za sve zvanice. Na samoj sceni, pored brenda RIRI Sensual Beauty, našle su se i modne kreacije modne kuće Thara Koncept, a gosti su se mogli poslužiti delikatesama restorana Duett.

 

„RIRI Sensual Beauty“ kozmetika je nastala nakon dugogodišnjeg rada vlasnice medicinsko-kometičkog studija „Modis“ u Sarajevu. Vlasnica Munira Rira Mahmutović je žena iza koje stoji niz projekata vezanih za ljepotu i zdravlje. Svoje školovanje započela je u Beču, gdje je ujedno i usavršila ono čime će se u budućnosti baviti. Nastavila je školovanje u Sarajevu, te ujedno počela da radi na Klinčkom Centru Univerziteta u Sarajevu. Međutim, njena ljubav prema estetici, ljepoti i njezi kao i modi se nije dala ugasiti, pa je svoje medicinsko obrazovanje iskoristila tako što je otvorila prvi medicinsko -kozmetički centar u Sarajevu gdje su mogli doći pacijenti koje je dizala na noge poslije postoperativnih stanja, mnoge spasila operacije, a ujedno su tu mogli da uljepšaju svoju kosu, kožu, tijelo i lice.

 

Nakon praktičnog iskustva koje je stekla u svom medicinsko-kozmetičkom centru „Modis“ i osvajanja sarajevske klijentele došao je trenutak da napravi korak dalje, da ponudi svojim klijentima i pacijentima biljne proizvode kojim će se njegovati i ujedno doprinijeti vlastitom zdravlju, jer nerijetko ko shvata i razmišlja o tome da sve što nanesemo na kožu ulazi direktno u naš organizam i krvotok.

 

Munira Rira Mahmutović je diplomirani aromaterapeut i jedini na prostorima BiH, a njeni preparati za njegu kose, lica i tijela su jedina kozmetika koja nije samo prirodna nego je aroma kozmetika što spada u kraljevsku biljnu kozmetiku u kojoj nema konzervanasa.

 

Proizvodi za sve 

 

U prvom planu u ponudi je  Vam nekoliko krema, a to su: hranljiva noćna krema-Rira anti age, dnevna krema-hranljiva i dnevna krema-hidrantna, krema za aknoznu i masnu kožu, zatim krema za muškarce, anticelulitni gel, te kuglice za noćnu njegu.  

 

Sve kreme su napravljenje od sirovina prve klase i kvaliteta, sve su jako ugodnih i prijatnih mirisa prirode. Od dana otvaranja krema traje tri mjeseca. Nije nužno, ali preporuka je da se drži u frižideru. Od dana korištenja treba petnaest dana da koža neutrališe sve ono što ste koristili prije i da osjetite pravo dejstvo kreme proizvedene u labaratoriji. Sastavni dio svake kreme je vodena faza odnosno voda koja povezuje određene sastojke i daje kremi na samoj težini. 

 

- Za početak prezentiramo nekoliko svojih proizvoda, a već imamo pripremljene proizvode za njegu kose, njegu lica i  njegu tijela kako za kućnu tako i za profesionalnu upotrebu za kozmetičke i frizerske salone kao i ordinacije. Kreme koje planiramo ponuditi za maloprodaju su podlegle zdravstvenoj ispravnosti, a i samom ispitivanju na koži klijentica koje se već godinu dana njeguju u medicinsko-kozmetičkom salonu „Modis“, „RIRI Sensual Beauty“ kozmetikom, kako u sklopu tretmana tako i u kućnoj njezi. Ostaje Vam samo da probate proizvode i da uživate u njima onoliko koliko smo mi uživali dok smo pripremali svaku kremu ručno za Vas.``, ističe Munira Rira Mahmutović.

 

Ekskluziva.ba

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.