x

Mahalac Maca i Al Dino preferiraju Sun Beauty Light!

Na prvom spratu Importanne Centra nalazi se solarijum Sun Beauty Light - prava oaza mira, gdje sa tretmanima sunčanja dobijate prekrasan brončani izgled, ali istovremeno opuštate duh i tijelo. Brojne poznate ličnosti cirkulišu kroz moderno opremljeni solarij, koji od sada ima novo ime - Sun Beauty Light. Al Dino i Dragan Marinković Maca nisu krili ravnodušnost na sve ono što visoko funkcionalni solarij pruža, a u prilog tome govori podatak kako su vrlo česti gosti, te ne odolijevaju popularnom trendu sunčanja.

Sun Beauty light

Grand centar Ilidža i Importanne Centar I sprat

0603190671

Solarijum Sun Beauty Light je najveći i najbolje opremljen solarij na Balkanu, a odlični rezultati koje postiže su najbolji dokaz tome. Pored toga, poslovnica u Grand centru na Ilidži, takođe je vrlo poznata po brojnim vrlinama i zavidnom uspjehu.

 

Sun Beauty Light sa najmodernijom tehnologijom, svjetskih standarda garantira besprijekoran brončani ten, a to što sunčanje ne trpi posljedice samo je razlog više zašto je sve veći broj njih koji bira upravo Sun Beauty Light.

 


Sun Beauty studio, funkcionalan i moderan, omogućava da se boja ravnomjerno primi po vašem tijelu, a kvaliteta garantira visok stupanj efikasnosti i sigurnosti. Naravno, ono što je najbitnije jesu najbolje cijene u gradu, ali i stalne akcije na koje nećete ostati ravnodušni. Ono što je aktuelno ovih dana, sve do 15. aprila jeste da za plaćenu nadogradnju noktiju GRATIS dobijate sunčanje. Pored toga, vrijedi spomenuti najluksuzniji fitness centar u BiH "Sunlight Run", koji je idealno mjesto za postizanje vrhunske forme.

 

Al Dino i Dragan Marinković Maca su proveli jedan dan u ovom studiju, gdje su naišli na maksimalnu ljubaznost i sjajan doček od strane domaćina. Već su zakazali svoje tretmane sunčanja, a s obzirom kako često putuju, upoznati su sa radnjama ovakvog tipa, pa nisu krili pozitivno iznenađenja na to što Sun Beauty Light raspolaže daleko najboljom opremom i tehnologijom.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.