x

Maja Nikolić u vezi sa političarem ?

 

Valjda po ugledu na stariju i popularniju kolegicu Anu Bekutu, koja slobodno vrijeme poslijednjih mjeseci provodi družeći se s Milutinom Mrkonjićem, i Maja Nikolić je riješila da odabere društvo jednog političara, a njen izbor pao je na Predraga Vuletića, potpredsjednika Pokreta socijalista i zamjenika predsjednika te stranke Aleksandra Vulina!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, kontroverzna pop pjevačica i političar zbližili su se tokom predizborne kampanje, a njihovo druženje se polako produbljuje.
- Maja i Predrag upoznali su se prije izbora, jer je ona, kao članica Srpske napredne stranke, koja je u koaliciji s Pokretom socijalista, bila prisutna na mnogim političkim skupovima širom Srbije. Tako su se ona i Vuletić upoznali i počeli da se druže. Njoj se dopala njegova harizma, a njemu njen šarm i glas - pripovjeda naš odlično obaviješteni izvor i opisuje kako je Nikolićeva iskazala svoje oduševljenje Vuletićem.
- Na jednom mitingu Maja je bila toliko oduševljena Predragovim govorom da je nakon njegovog silaska s bine pred svima skočila i poljubila ga u obraz. S druge strane, i on voli Majinu muziku, pa je često zamoli da mu nešto otpjeva, što u društvu, što nasamo. Ipak, ni jedno ni drugo ne žele da svoj odnos medijski eksponiraju, jer strogo odvajaju privatno i poslovno. No, svakako da među njima postoje emocije, pošto ih završetak predizborne kampanje nije omeo u daljem druženju. A koliko će to potrajati, ostaje da se vidi - zaključuje naš sagovornik. 
Kako bismo dobili komentar na ovu temu, pozvali smo Predraga Vuletića.
- Maju poznajem, cijenim je kao pjevačicu koja odlično pjeva, a što se tiče našeg odnosa, mi smo odlični drugari koji se samo lijepo druže - izjavio je funkcioner Pokreta socijalista za „Alo!“, dok smo od Nikolićeve odgovor dobili putem SMS-a.
- Ja ne odgovaram na glupa pitanja - izjavila je pjevačica koju je taze politički angažman izgleda naučio da mudro procenjuje.

Izvor: Alo/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.