x

Majka Aleksandre Prijović u suzama: DOSTA ste mi MALTRETIRALI dijete!

Borka Mihajlović, majka Aleksandre Prijović posljednjih mjeseci ima velikih problema sa muzičarima koji su u prošlosti radili sa popularnom pjevačicom i nastupali sa njom u klubovima kada je počinjala, prenosi Scandal!

Kako nedjeljnik Scandal! piše, jedan od njih je klavijaturista, koji im je i neki dalji rođak, a koji svakodnevno maltretira Borku pozivima jer se u Minhenu otvara klub i on želi da Aleksandra tamo nastupa.

 

Naime, vadi se na to da je on bio sa njom od samog početka i da joj je dosta pomogao, te da je sada red da ona to uzvrati. Nije samo on u pitanju, već mnogo muzičara koji su radili sa Aleksandrom, a iako su uvijek bili dobro plaćeni, smatraju da im ona duguje i da sada kada je uspješna i popularna treba da im pomaže. Borku su uznemiravali pozivima, čak su se desile i neke prijetnje, pa je žena presjekla i počela da viče na telefon. 

 

- ````Dosta ste više maltretirali i mene i moje dijete. Nećete dobiti ni dinara, niti vam je šta dužna. Uvijek ste bili pošteno plaćeni za svaki nastup u to vrijeme, dosta je propatila zbog vas jer ste se uvijek grabili za novac, ovaj put ne dam nikome da je dira. Ubiću za nju ako treba, ali neću dati da i ijedna njena suza padne zbog vas. Ona sada ima svoju karijeru i nije dužna da vam pomaže``, skresala im je Borka i tako uspjela da odbrani kćerku od stanih napada ljudi, prenosi tabloid Scandal!

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.