x

Majka Kristine Kockar se UKLJUČILA UŽIVO U ZADRUGU, pa upitala Slobu nešto zbog čega je PREBLIJEDIO! (VIDEO)

Odnos Slobe Radanovića i Lune Đogani podigao je veliku prašinu, a u cijelu priču uključile su se i njihove porodice. Kako je Sloba oženjen, u ovu zavrzlamu upletena je i majka njegove supruge Kristine, Nadica.

Naime, Nadica je otkrila da je njena kćerka završila na infuziji, te da je ona finansirala Slobu i još mnogo toga. U emisiji Pitanja novinara, sinoć se porukom  javila Slobina supruga Kristina, koja je poručila Slobi da ne uzima njenu porodicu i nju u usta, a onda je i njena majka riješila da se oglasi. Ona se putem telefonskog uključenja obratila Slobi:

 

- Dobro veče svim zadrugarima, dobro veče mom zetu Slobodanu. Imam pitanje za Slobodana. Zašto tako i zašto na takav način? - upitala je Nadica.

 

Sloba joj je odgovorio:

 

- Ja sam rekao da sam imao hiljadu razloga da to ne uradim, i milijardu da uradim. To može i Kristina da potvrdi. Ja ću to vama reći sve u lice kad izađem odavde - rekao je Sloba. 

 

Međutim, njegova tašta ne želi da se vidi sa njim:

 

- Nema potrebe, ovo je javno, hoću sad da čujem. Želim da čujem da li moje dijete zaslužuje ovo? Ja sam čula sve najgore što može da se čuje u vezi mog djeteta. Žao mi je što si je tako izdao, to ti ne priliči! - odgovorila je ona. Cijeli razgovor pogledajte u videu ispod:

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.