x

Majka prestala razgovarati sa 21-godišnjom kćerkom kada je čula šta je uradila!

Kad je čula šta je uradila njena kćerka, majka je prekinula svaki kontakt sa njom. 21-godišnja očajnički želi postati popularna, ali otišla je u svom bizranom potezu, reklo bi se, predaleko…

Polimastija je medicinsko stanje u kojem se kod žena razvije treća dojka. Iako je rijetko, zabilježeni su brojni takvi slučajevi, a najčešće se treća dojka odstrani hirurškim putem u ranom tinejdžerskom uzrastu. Pretpostavlja se da je riječ o genetski uzrokovanom stanju, budući da se u zabilježenim slučajevima relativno često prenosilo sa majke na kćerku.

 

Ipak, jedna djevojka, koja je rođena i odrasla sasvim normalna, odlučila je vještački napraviti treću dojku i to – kako je priznala u jednom intervjuu za radio, nastojeći postati popularna.

 

Na bizaran potez Jasmine Tridevil (21) odlučila se jer misli da će tako lakše doći na TV. Želi postati rijaliti zvijezda i nastupati na MTV-u.

 

– Bilo je jako teško naći doktora koji bi pristao obaviti ovu operaciju – rekla je 21-godišnjakinja. Ipak, na kraju je našla hirurga koji joj je za 20.000 dolara umetnuo treću dojku između postojećih.

 

No, njena majka se jako naljutila kad je čula šta se desilo. Prestala je razgovarati sa kćerkom, a zabranila je i sestri da priča s njom.

(Doznajemo.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.