x

Majka ubijene pjevačice slomljena: Izgubila sam sve!

Danas se navršavaju četiri godine od tragične smrti Ksenije Pajčin. Nju je 16. marta 2010. godine ubio njen dečko, maneken Filip Kapisoda, koji je nakon toga i sebi presudio. Majka pokojne pjevačice, Ljubica Kostić, teško živi od kada je ostala bez kćerke jedinice, koja joj je bila sve u životu.

Ksenijin najbolji prijatelj i kum Bane Dević kaže da se njena majka bori, ali da samo ona zna kako je kad izgubiš sve što imaš.

- Ona se drži i bori. Situacija je veoma teška jer je izgubila sve što je imala. Ksenija joj je bila jedino dijete i sve na svijetu. Ljubica i ja se često viđamo, a pored mene, uz nju su i djevojke iz Ksenijine plesne grupe, koje su jedine ostale u kontaktu s njom - kaže Bane za Kurir i dodaje:

- Okupljamo se na Ksenijin rođendan, a pomen ćemo održati u krugu porodice. Ljubica je bila i ostala moj prijatelj i nikad je neću napustiti. Niko iz Filipove porodice nikad nije pokušao da stupi u kontakt s njom, a to ne bi ni imalo smisla. Nemu tu šta da se priča, to je bolna tema - kaže Dević.
 
Filip Kapisoda, pjevačicin tadašnji dečko, ubio je Kseniju, a zatim pucao sebi u usta. Jeziv prizor u njenom stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu zatekla je sat vremena kasnije upravo njena majka Ljubica, koja je došla na poziv komšije, koji je shvatio da se nešto čudno dešava. Ljubav između pjevačice i manekena je, prema riječima njihovih prijatelja, bila veoma burna i često su se svađali i mirili.
 
Oboje su bili veoma ljubomorni i posesivni, što je bio glavni problem u njihovom odnosu. Nekoliko dana prije tragedije komšije su pozvale policiju jer se iz Ksenijinog stana čula velika buka i lomnjava. Međutim, kad je policijska patrola došla, par je tvrdio da je riječ o običnoj ljubavnoj svađi i da nema razloga da intervenišu. Nažalost, samo nekoliko dana kasnije desila se tragedija.
 
Izvor:Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.