x

Majka zatvorila dvoje djece u auto: Preminuli su od vrućine!

Cynthia Marie Randolph (24), majka iz Teksasa je svoju djecu staru dvije godine i 16 mjeseci ostavila u automobilu. Umrla su od vrućine. Mediji javljaju da je majka djecu namjerno ostavila u vozilu kako bi ih ``naučila lekciju``. 

Curica (2) i dječak star 16 godina su se igrali u vozilu koje je bilo parkirano na ulazu u garažu. Iako ih je nekoliko puta opomenula, djeca nisu htjela izaći iz auta. Majka je rekla policiji da je onda djecu namjerno zatvorila i otišla u kuću.

 

Tvrdi i da su djeca, da su htjela, mogla vrata otvoriti iznutra. 

 

- Zato sam otišla u kuću, pušila marihuanu i zaspala nakon ručka - rekla je Marie. Probudila se nakon tri sata i našla je djecu u automobilu bez svijesti. Temperatura je toga dana bila 35 stupnjeva Celzija. Sve se dogodilo još 26. maja, ali je sada tek priča izašla u javnost. Majka je davala različite iskaze pa je policiji trebalo više vremena da istraže slučaj. Prvo je tvrdila da su se djeca igrala, da su ušla u automobil i zatvorila se unutra. Marie je tvrdila da ih je tražila i našla mrtve nakon 30 minuta. Tek mjesec dana kasnije je priznala što se zapravo dogodilo.

 

Prije nekoliko tjedana  Amanda Hawkins (19), također iz Teksasa, je svoje kćeri Brynn (1) i Addyson (2), ostavila po noći u automobilu i otišla je u provod.

 

Tek popodne narednog dana sjetila se da su djevojčice u autu. Umrle su u bolnici. 

 

U zadnjih 20 godina samo u SAD-u je 714 djece umrlo zbog pregrijavanja u vozilima.  

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.