x

Makarona kupio dijamantski prsten i zaprosio Tamaru, ali ovakvu njenu reakciju sigurno NIJE OČEKIVAO!

Prije nekoliko dana biznismen Dejan Palić Makarona je na jednoj zabavi zaprosio Tamaru Đurić, ali ona mu je pred svima rekla: ``Ne``. Makarona je dugo pripremao prosidbu, i čekao je pravi trenutak da pita Tamaru da li hoće da se uda za njega.

- Makarona je dugo planirao da zaprosi Tamaru. Kupio joj je prsten s dijamantom, koji je stalno nosio i strpljivo čekao pravi trenutak. On se dogodio prošle nedjelje, na zabavi kod njihovog prijatelja u Makedoniji. Makarona je poručio pjesmu Šabana Šaulića ``Ti, kraljice moga srca“, izvadio kutijicu s prstenom i zaprosio Tamaru. Ona se oduševila i djelovalo je kao da je pristala. Uzela je prsten, ali biznismenu je poručila da nema namjeru da se udaje! - tvrdi izvor blizak Paliću.

 

Sa druge strane, Tamara je objasnila zbog čega je odbila prosidbu.

 

- Deki i ja smo se sreli kod zajedničkih prijatelja na zabavi i, naravno, bili smo za istim stolom. Počela je pjesma s takvim tekstom da muškarac stavlja ženi prsten na ruku ili tako nešto. Tada mi je Dejan dao prsten. Pjesma mu je dala ideju da se našali, bar sam ja to tako doživjela - ispričala je Tamara.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.