x

Male i slatke: 5 laži koje govorimo svojim dečkima!

Koju god cijenu žena kaže, dodajte 30 posto, jer je upravo ovo jedna od najčešćih laži koje izgovaramo • Ovo je test za naše dečke, a onaj koji ovo shvati ozbiljno i na godišnjicu se pojavi bez poklona, nadrapao je.

Laži su konstanta u svakoj vezi - ne govorimo o onim velikim lažima, iako ima i njih, ali ovdje pričamo o malim slatkim lažima koje govorimo kako bismo održale mir u kući (ili testirali svog dečka).

Bilo je na sniženju

Koju god cijenu žena kaže, dodajte 30 posto, jer je upravo ovo jedna od najčešćih laži koje izgovaramo. Ne radimo to samo zato da bismo izbjegle razgovor o našoj rastrošnosti, nego i zato da sebi smanjimo grižnju savjesti zbog preskupih cipela.

Ne želim ništa

Za Valentinovo, godišnjicu, imendan... želimo. Ovo je test za naše dečke, a onaj koji ovo shvati ozbiljno i na godišnjicu se pojavi bez poklona, nadrapao je!

Ti si mi treći

Muškarci broj žena s kojima su spavali preuveličavaju, a žene ga smanjuju. Ne želimo da znate s koliko smo stvarno muškaraca bile, jer se bojimo da ćete nas manje cijeniti. Ovo radimo zbog sebe, i zbog mira u kući. 

Ti si mi najbolji

I najveći. Možda ne lažemo, ali velike su šanse da smo malo prilagodile istinu. Biste li radije čuli da ste nam treći po kvaliteti i četvrti po veličini? Vjerojatno ne. 

Ne smetaju mi tvoje bivše

Ako su u drugoj državi i ne komunicirate. Većina će žena reći kako je sasvim ok sa činjnicom da se tu i tamo čujete s bivšom curom, i većina će žena lagati dok to izgovara. Naravno da nam smeta - ako je bivša, nema potrebe da se čujete.

 

Izvor: index.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.