x

Malo novosti vezanih uz BMW serije 5!

Nova generacija “petice” je nedavno predstavljena, a u BMW-u su nestrpljivi s M Performance dodacima koji će Seriji 5 dati sportski stil.

M Performance je odličan ukoliko ne želite da vaša nova Serija 5 izgleda preobično, a za M izvedbu nemate vremena puno čekati. Nova Serija 5 će se nuditi u puno varijanti, a svakako ona najgrublja je M550i xDrive za koju će također biti dostupni novi M Performance ukrasi.

 

Razne varijante nude i različite mogućnosti dodataka za kupce. Ako kupujete 540i, možete uzeti BMW M Performance opremu koja podiže snagu 6-cilindričnog motora za dodatnih 34 KS, a okretni momenti rastu za 50 Nm. Tako sveukupna snaga iznosi 360 KS, a okretaji 500 Nm.

 

Nadalje, 540i, 540 xDrive, 530i i 530i xDrive mogu biti kombinirani s novim inox sportskim ispuhom koji može biti u kružnom ili trapezoidnom oblikom u krom ili karbon stilu. Dizel modeli također dobivaju poboljšanja na snazi. Tako 530d i 530 xDrive dobivaju dodatnih 27 KS i 30 Nm okretnog momenta.

 

Na sve modele se mogu staviti i 20″ aluminijske felge, a iza njih je smješten sportski kočioni sustav koji uključuje crvena 4-klipna aluminijska kliješta na prednjim kotačima te kliješta s jednim klipom na zadnjim kotačima.

 

Ostale komponente koje se nude uključuje M sportski paket i M aerodinamični paket koji se sastoji od prepoznatljivih branika, retrovizora od ugljičnih vlakana, stražnjeg difuzora te diskretno izvedenog stražnjeg spojlera, naravno od ugljičnih vlakana. Također se mogu uzeti i dijelovi od poliuretana.

 

Unutrašnjost ukrašava BMW M Performance volan od alkantare te nove polugice za mijenjanje brzina.

 

Izvor: Automobili.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.