x

Mandarić: Favoriti smo na našem terenu!

Nakon uspješno odrađenih priprema, pobjednici Kupa BiH, rukometaši Zrinjskog u subotu kreću u novu sezonu Premierlige. Kako se najavljuje iz stručnog stožera, sve je spremno za subotu, 17h i gostovanje RK Goražda.

Mlada momčad HMRK Zrinjskog, čiju okosnicu i ove sezone čine igrači iz domaćeg pogona, uz nekoliko kvalitetnih pojačanja sa strane, traži iskorak u odnosu na prošlu sezonu koja je završila trijumfalno, pobjedom u Kupu pred domaćom publikom.

 

Kapetan domaćina, pouzdani srednji vanjski, Bernard Mandarić, tim povodom za SportSport.ba je izjavio :

 

``Evo nakon skoro dva mjeseca priprema u subotu kreće Premijer liga. Naporno smo trenirali i mislim da smo se super spremili. Imamo par ozljeda, ali nadam se do subote da ćemo to sanirati  i da ćemo biti u punom sastavu. Goražde  je ekipa sastavljena od dosta domaćih igrača, ali mislim da je kvaliteta na našoj strani. Ako uđemo, od samog starta bez bilo kakvog podcjenjivanja i odigramo obranu koju smo u stanju prezentirati, mislim da nam tri boda neće izmaći ``, rekao je Mandarić i tako najavio novu sezonu rukometnih uzbuđenja u dvorani na Bijelom Brijegu.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.