x

Maneken Vedad Fišić hrli ka modnom vrhu!

Iako je Bosna i Hercegovina uvijek oskudijevala sa muškim modelima, ovih mjeseci situacija se znatno mijenja. Jedno od novih lica je i dvadesetogodišnjak Hercegovac, Vedad Fišić. koji niže sve same uspjehe. 

Nakon izbora ljepote na kojem je učestvovao, Vedadu su se otvorila mnoga vrata. Ovih dana završio je reklamu za brend ``Jeordies`` , i nema vremena za predah. Sa fotografom Benisom Arapovićem uradio je novi set fotografija, a već u martu očekuje ga ``Sajam vjenčanja`` , kao jedna od boljih modnih manifestacija u Bosni i Hercegovini. Pored naših modela , na sajmu će se pojaviti i modeli iz susjedne Hrvatske i Srbije. Nakon jedne reklame, Vedad ima i probna snimanja za novu reklamu, čije ime još uvijek ne može otkrivati, a uskoro bi trebao putovati i do Zagreba,tačnije do svoje matična agencije Midikenn, kako bi ugovorio dalje angažmane.  Obzirom da se Vedad dugo godina bavio sportom, pitali smo ga , kako komentariše sinoćnju igru sa Brazilom. ``Sve u svemu dobro odigrana utakmica, ali se osjetio ndostatak Mujdže i Lulića. Ja bih prije utakmice bio zadovoljan ovim rezultatom, ali nakon, ostao je žal zbog primljenog auto-gola. Ipak smo pokazali da se možemo nositi i sa najjačim...``

Definitivno, naša modna scena lagano, ali sigurno dobija na kvaliteti, te je za očekivati da u skorije vrijeme, dobijemo još novih kvalitetnih lica, kao što je ovaj mladi model iz Konjica.
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.