x

Marića pitali zašto brani starlete i promoviše pros*itutke: U 6 rečenica sve je objasnio!

Rijaliti koji je na našim prostorima privukao najveću pažnju i izazvao najviše komentara svakako su ``Parovi``, čiji su učesnici godinama šokirali javnost. S obzirom na to da su vilu ``Parova`` mahom punile starlete, za koje je javnost ``krivila`` Milomira Marića, večito pitanje koje mu se postavlja jeste to zbog čega brani te djevojke, i zbog čega ih promoviše.

To pitanje i sada mu je postavljeno, a Marić je u svom stilu, bez dlake na jeziku, rekao:

 

- Zato što se radi se o najstarijem i najčasnijem zanatu. Sramota je što ih zovu pogrdnim imenima, a takve žene su ušle u historiju svijeta. Bile su muze kraljeva i političara. Takve žene drmaju i ovom našom političkom scenom, jer su muze mnogih političara, od njih sam saznao mnogo više u kakvoj zemlji živim nego od raznih političkih analitičara. Njima se povjeravaju najmoćniji i najbogatiji ljudi. One mogu da uzdrmaju najjače političke fotelje. Ne bih ih potcjenjivao - rekao je Milomir.

 

Na pitanje ``Zašto branite učesnice rijalitija koje su zapravo pros*itutke?``, Marić nije imao ništa neiskreniji odgovor:

 

- To su žene mekog srca i one žele da pomognu svakome - od moćnih političara i biznismena do nesrećnika i socijalnih slučajeva - rekao je urednik ``Hepija``.

 

Podsjetimo, Marić je sličnu izjavu dao i u intervjuu za Telegraf, kada smo ga pitali za komentar o Maci Diskreciji, i hapšenju koje je uslijedilo nakon štoje izvijesnog čovjeka ucjenjivala za novac.

(Pulsonline.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.