x

Marija Ristanović: ``Cilj mi je bio da Dermamedic postane edukativni centar``!

Kažu da se oni koji znaju svoje kvalitete ne plaše konkurencije. Ovo bi mogli reći i u slučaju doktorice Marije Ristanović, koja svoje znanje, bez sujete i straha prenosi na druge. Njen estetski centar ``Dermamedic``, odnedavno je postao edukativni centar.

``Kada sam počela s radom, imala sam cilj da ljudima približim estetsku medicinu, kako bi shvatili da ona nije ništa strašno i da nam je svima iz nekog razloga, potrebna estetska medicina. Kada ljudima objasnite i pokažete i kada ljudi to shvate, sve nakon toga je lakše, pa su vremenom mnogi ljudi, bez straha, počeli da nam ukazuju povjerenje i da posjećuju estetski centar ``Dermamedic``. Nakon toga, krenula sam u novu misiju, kako bi ovaj centar postao edukativni centar, obzirom da na našem području ima jako malo edukativnih centara koje pružaju mladim ljudima, željnih znanja, pravu i kvalitetnu edukaciju``- kaže doktorica Ristanović. 

 

Estetski centar ``Dermamedic`` je sad edukativni centar, u kome svi doktori koji žele, mogu dobiti kvalitetnu edukaciju iz oblasti estetske medicine, nakon čega su osposobljeni za individualni rad. Uz to, svaki polaznik edukacije dobiva certifikat, koji je priznat i sa kojim može raditi u cijelom svijetu, obzirom da je doktorica Marija Ristanović generalni zastupnik ``Neauvia`` punila za područje Bosne i Hercegovine.

 

``Nekoliko mjeseci unatrag surađujem sa ``Neauvija`` filerima i drago mi je što sam ispunila sve uvjete, kako bih postala njihov glavni zastupnik, obzirom da se radi o najkvalitetnijim filerima s kojima i ja u centru radim sve tretmane. Edukacije koje organiziramo, također radimo s njihovim proizvodima. Dakle, radi se o visoko kvalitetnom materijalu s kojima naši polaznici uče, uz adekvatnu i kvalitetnu obuku, tako da oni koji je prođu, osposobljeni su za rad u području estetske medicine. Kako imamo mnogo poziva za ove edukacije, moram naglasiti da edukaciju mogu proći samo doktori i stomatolozi, nikako osobe koje nisu medicinski obrazovana ili osobe koje su priučene za rad kozmetičara u nekom kozmetičkom salonu``- naglašava doktorica Ristanović. 

 

Kako smo saznali u ovom edukativnom centru, obuke se rade svakog mjeseca, a sljedeća će se održati 26-og kolovoza u Bijeljini u ulici Atenska 6. Sve informacije možete dobiti na brojeve + 38755 / 204-144 i + 38765 / 388-732 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.