x

Marijana Bjelica je Miss Sarajevsko-romanijske regije!

Vrijednost ljepote je u beskrajnoj raznolikosti vidova u kojim nam se javlja. U tome je i njena oplemenjujuća snaga i njena najveća draž“ rekao je Ivo Andrić.  A koliku snagu ima ljepota, imali smo priliku vidjeti sinoć u Novoj sportskoj dvorani u Sokocu, na izboru za Mis Romanije.

Veče ljepote, glamura i mode privuklo je mnogobrojnu publiku željnu atraktivnih dešavanja koja je Sportsku dvoranu ispunila do posljednjeg mjesta. Petočlani žiri u sastavu: predstavnik direkcije Miss BiH za Miss Svijeta Ramiz Šadić, aktuelna Miss BiH za 2013. godinu Sanda Gutić, Miss šarma BiH za 2011. godinu i suorganizator izbora Bojana Mačar, načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica i direktor Sportske dvorane Miroslav Divčić, imao je zaista težak zadatak. Šesnaest ljepotica sa prostora naše regije defilovalo je pistom trudeći se da svoju ljepotu pokažu u punom svjetlu ali je ipak samo jedna ponijela titulu pobjednice.

Titulu najljepše djevojke Sarajevsko-romanijske regije opravdano je ponijela Sokočanka Marijana Bjelica. Marijana ima 19 godina, student je Ekonomije na Visokoj školi za uslužni biznis u Sokocu, bavi se fotografijom i radi u Fotografskoj radnji „Asteriks“.

- Divno se osjećam, uzbuđena sam i još ne mogu da vjerujem da sam upravo ja pobijedila. Treme nije bilo puno. Najveću tremu sam imala dan prije takmičenja, ali sve je nestalo onog trenutka kada sam izašla pred publiku. Uživala sam u svakom trenutku, rekla je Bjelica, zahvalivši se tom prilikom Biljani Renovici koja je prijavila na kasting, te sponzorima koji su je podržali na ovom takmičenju.

Titulu prve pratilje ponijela je Paljanka Maja Petronić, dok je za drugu pratilju izabrana Dragana Tošić iz Han Pijeska.

Simpatije publike odnjela je naša sugrađanka Jovana Repić koja je ovojila titulu Mis publike, dok je za Mis fotogeničnosti izabrana Gorica Milošević iz Zvornika. Titulu Mis šarma osvojila je Sokočanka Suzana Pržulj.

Ovih šest djevojaka stekle su pravo učešća na kastingu za Mis Republike Srpske koji će se održati u aprilu naredne godine.

Predstavnik direkcije Mis BiH za Mis Svijeta i organizator ovog izbora Ramiz Šadić, zadovoljan je održanom manifestacijom, samom posjetom i odzivom djevojka.

- Drago mi je što su ovoj manifestaciji prisustvovali čelni ljudi Sarajevsko-romanijske regije. Sportska dvorana je bila premala da bi primila sve zainteresovane posjetioce koji su željeli da isprate ovu manifestaciju. Djevojke su bile odlične, za kratak vremenski period su shvatile osnove i lijepo se predstavile publici.

Marijana, djevojka koja je ponijela titulu najljepše, jako je lijepa, ali osim ljepote koju posjeduje, talentovana je i pametna, i moje mišljenje je da će imati uspjeha u svijetu ljepote i manekenstva, rekao je Šadić

U kulturno-zabavnom programu učestvovali su pjevač Igor Vukojević i pobjednica takmičenja „Best child of the World“ 2009. godine i članica plesnog kluba „Nika“ Željana Savić.

Izvor:opštinasokolac.netekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.