x

Marina Visković zapalila derventski Monte Carlo: Krcat klub uz mnoštvo lijepih djevojaka!

Klub Monte Carlo koji je smješten na sjajnoj lokaciji u Derventi u blizini Autobuske stanice u rekordnom vremenu je stekao status najomiljenijeg i najkvalitetnijeg mjesta za izlazak, a kako nastoji svoje goste počastiti sjajnim provodima, Monte Carlo je u četvrtak. 25. juna imao pravu poslasticu, tačnije desio se nastup Marine Visković.

Club Monte Carlo

Kralja Petra I adresa Derventa

066 909 999

Derventski klub Monte Carlo bez sumnje je jedino mjesto u gradu gdje ćete se sjajno provesti, a da je to i daleko najposjećniji objekat uvjerila se i ekipa Ekskluziva.ba portala. U četvrtak, 25. juna popularno okupljalište je bilo krcato, te se za nastup Marine Visković tražilo mjesto više.

 

Klub Monte Carlo kojeg karakterišu fenomenalne ponude, ali i neodoljivi ambijent, koji može parirati najbolje opremljenim klubovima kod nas, dokazao je zašto se rekordnom brzinom "popeo" na tron najboljih zabava. Provod kakav je priređen bez sumnje će se prepričavati dugo vremena.

 

Sve popularnija Marina Visković je sjajnim izvođenjem svojih, ali i hitova kolega dovela atmosferu do najveće tačke usijanja, a bila je ovo idealna prilika da predstavi svoje nove pjesme, uz koje se neumorno partijalo. Dobrom provodu je prisustvovao veliki broj ljubitelja žurki, a lijepih djevojaka je bilo na sve strane. Klub Monte Carlo je ovakvim događajem pokazao kako je nepresušno mjesto za sjajan provod, pa nema sumnje kako je ono najbolje tek pred nama.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.