x

Marjanovići uklonili automobil u kom su vozili mrtvu Jelenu!

Zoran Marjanović (39) osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33) prodao je sivi mercedes koji je vozio zajedno sa ocem Vladimirom u vrijeme ubistva supruge Jelene.

Kako prenosi Srpski telegraf, Marjanovići su se otarasili vozila u trenutku kad su se u istragu likvidacije uključili i forenzičari iz Novog Sada, koje je angažovala porodica ubijene pjevačice Granda.

 

Prema riječima izvora Srpskog telegrafa upućenog u istragu, pretpostavlja se da je upravo sivim mercedesom prevezeno Jelenino izmasakrirano tijelo, umotano u tepih, od kuće u Borči do nasipa, gdje je potom bačeno u kanal.

 

- Taj automobil je policija detaljno pregledala nakon ubistva, ali nije bilo tragova koji bi mogao da se veže za ubistvo pjevačice. Interesantno je da je veoma brzo nakon što je forenzičar Nenad Šipka ukazao na to da može da se utvrdi koje je vozilo bilo korišćeno za transport Jeleninog tijela taj auto prodat.Da li ih je uhvatila panika, ili je nešto drugo u pitanju, veoma brzo će se saznati - kaže sagovornik.

 

Crni mercedes nije jedini skupocijeni automobil koji ima porodica Marjanović pazarili su crveni micubiši, a njegov mlađi sin Miloš ranije je vozio juga, koji je i dalje parkiran ispred kuće.

(Srpki telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.