x

Massimo Savić održao koncert u sarajevskoj Skenderiji!

Baš kao što je i obećao, Massimo Savić je održao fantastičan koncert u dvorani Mirza Delibašić u Skenderiji. Massimo je i ovog puta dao svoj maksimum, a sarajevska publika je u glas pjevala njegove najveće hitove.

Na početku koncerta je pozdravio ``rokersko`` Sarajevo rekavši da ima veliku tremu jer pjeva u gradu u kojem su ponikli velikani sarajevske i ex-yu muzičke scene.

 

``Dodirni me slučajno``, ``Daj mi jedan razlog``, ``Iz jednog pogleda``, ``Tišina``, ``Zauvijek ćeš biti tu`` i ``Ne dam grijehu na tebe`` su samo neke od pjesama koje su se našle na repertoaru, a među dobrim starim našla se i jedna nova, ``1000 ljudi``. 

 

Kao i na njegovom prvom koncertu u Domu mladih i sinoć su se osjećale dobre vibracije i posebna energija publike. 

 

Baš kao što mu je to polazilo za rukom do sada, najbolji muški vokal u regionu pretvorio je veliku dvoranu u intimni prostor. Pokretačka snaga i inspiracija je bila ljubav koja se sve vrijeme osjećala u zraku, a koju i apostrofira Massimov posljednji singl ``1000 ljudi``. 

 

Nakon Sarajeva slijede koncerti u tuzlanskoj dvorani Mejdan 27. aprila, a zatim na Tvrđavi Kastel u Banjoj Luci 10. juna.

(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.