x

Max Factor predstavlja NOVU EPIC FALSE LASH EFFECT maskaru!

Max Factor predstavlja NOVU EPIC FALSE LASH EFFECT maskaru,                 revolucionarnu inovaciju sa Zoom Action četkicom sa kuglicom na vrhu za lakše nanošenje maskare na trepavice do kojih ostale maskare ne dopiru.

EPSKA LEPEZA TREPAVICA SA NOVOM FALSE LASH EFFECT EPIC           MASKAROM

 

NOVI ČLAN U SLAVNOM BUTIKU MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT MASKARA

 

Max Factor False Lash Effect maskara namijenjena je ženama koje su u konstantnoj potrazi za savršeno uvijenim, dugim, podignutim trepavicama koje ne izgledaju rijetke. Namijenjena je svim ženama koje žele dovesti svoje trepavice do savršenstva, dajući im glamurozniji, bujniji i gušći izgled.  Ova maskara će otkriti i naglasiti oči i pogled svake žene. Pridružuje se False Lash Effect butiku maskara koje su već dobijale prestižne nagrade. Max Factor istraživanje pokazalo je da žene žele vidljivije trepavice i otvoreniji pogled, To se može postići tako da što više mase maskare bude naneseno uz korijen trepavica, a podignutost trepavica daje otvoreniji pogled.

 

NIJEDNA TREPAVICA VIŠE NIJE NEVIDLJIVA I NEPRIMJEĆENA

 

Nova Max Factor False Lash Effect EPIC maskara sa zoom-action četkicom sa kuglicom na vrhu i četiri vrste čekinja, olakšava stvaranje epske lepeze trepavica, bez obzira na vaše prirodne.  

 

Ovo je potpuno novi, inovatini pristup korištenja maskare – koja će namazati svaku trepavicu, pa čak i one najmanje sa strana oka. False Lash Effect Epic maskara naglasit će i dati volume svakoj trepavici.

 

STVORITE BUJNIJE, PROVOKATIVNIJE, EPSKE TREPAVICE U SAMO NEKOLIKO POTEZA

 

Max Factor Make-up vizažistica Aida Mahmutović vam daje savjete kako nanositi maskaru: 

 

1. Za efekat gustih trepavica - “Četkicu maskare rotirajte s lijeva na desno pri korijenu trepavica.”

 

2. Za Efekat produženih trepavica – “Vrh četkice povlačite od korijena prema vrhovima, preko cijele dužine trepavica. Koristite specijalno dizajniranu kuglicu na vrhu četkice za dodatni volumen duž cijele trepavice, ali i za one najsitnije do kojih je teško doprijeti sa običnom maskarom.“

 

Max Factor False Lash Effect Epic maskaru potražite u svim DM i CM poslovnicama od 01.10.2016. godine.  

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.