x

Maya Berović:“Alen me često nagovara da se slikam slobodnije“!

Ona je atraktivna i popularna.Za njene nastupe se traži karta više.Jedna je od najzaposlenijih pjevačica na našoj estradi, ali ne voli da se hvali tim.U potpuno opuštenom razgovoru, povodom njene nove pjesme, pričali smo sa Mayom, koja je samo za naše čitaoce otkrila neke tajne iz poslovnog, ali i iz privatnog života! 

1.Zašta se toliko dugo čekalo na novu pjesmu, obzirom da si je najavljivala još prije par mjeseci? 

 

Ja sam neko ko ne voli da radi bilo šta na brzaka.Volim da sve bude kako treba, pa da to ode u etar.Jeste potrajalo malo duže, ali bolje da se čeka i bude dobro, nego da se odradi na brzaka i da ne valja. 

 

2.Digla se velika prašina oko tvoje nove pjesme i gotovo da ne postoji portal koji nije prenio vijest da si imala problema sa vjerenikom zbog nekih scena u spotu.O čemu se zapravo radi? 

 

Jesam li imala problema?E pa, hvala na obaveštenju.Ja se nisam ni sa kim svađala, a posebno ne sa vjerenikom.A tek ne zbog posla. 

 

3.Pa kažu da je cenzurisao neke dijelove iz spota, koji su bili malo vulgarni ili bezobrazni? 

 

Ljudi pričaju svašta, to je naša realnost.Ja nikada sebi ne bih dozvolila da radim nešta vulgarno.Prosto nisam taj tip osobe.Tako da ne morate brinuti, sve je ok, ništa nije ni ubačeno, ni izbačeno iz spota.Sve je tako gdje treba da bude i kako treba da bude.Seksipilno i sa ukusom, bez vulgarnosti. 

 

4.Kako to da Alen nije ljubomoran, obzirom da si jedna od najzgodnih i najlepših pjevačica? 

 

U našoj vezi nema mjesta za ljubomoru.Ni jedno ni drugo ne radimo ništa što netreba.On je meni najveća podrška i vrlo često on mene ustvari nagovori da se obučem ili slikam malo slobodnije, ali naravno sve sa ukusom i do određene granice. 

 

5.Znači li to da se nikada ne bi slikala naga? 

Znači.Nemam čega da se stidim, jer sam u potpunosti zadovoljna svojim tijelom, ali mora da se zna gdje je vrijeme i mjesto za skidanje.Sasvim je sigurno da mene u tom izdanju nećete videti. 

 

6.A šta ako se pojavi neki video snimak na kom se sve vidi? 

A gdje se pojavljuju ti snimci i ko ih pušta?Da li ste se nekada to zapitali? 

 

7.Pa dobro, to je jasno svima, ali imaš li takvih snimaka kod tebe? 

Možda ima, možda nema.Možda, ali sigurno da se neće pojaviti. 

 

8.Misliš li da će ti nova pjesma donijeti puno posla? 

Ja imam dovoljno posla i mislim, bar ako je suditi po prvim reakcijama publike na pjesmu, da će biti dosta nastupa i sa ovom pesmom. 

 

9.Evidentno je da si ti jedna od najzaposlenijih pjevačica na našoj estradi, kako to da se nikada ne hvališ time? 

Nemam potrenu za tim.Ja sam od onih koji rade i ćute.Zašta bih se hvalila?Oni koji treba da znaju i koje to zanima, oni i znaju.Zadovoljna sam i nemam potrebe bilo kome da se pravdam nekom ili objašnjavam da li radim ili ne radim.Puštam da dijela pričaju, a ne ja. 

 

10.Nova pjesma nosi naziv „Pauza“.Jel’ vrijeme za pauzu u tvojoj karijeri, kako bi se ostvarila i na drugim poljima? 

Takve pauze se ne planiraju.Kad bude biće.A da želim da se desi takva pauza, istina je! 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.