x

Maya Berović: “Izabrala sam teži put. Nisam željela skandale“!

Ona je jedna od nazaposlenijih naših pjevačica. Svaki vikend joj je radan, o čemu govori vrlo malo, jer ne voli da se hvali. Od početka karijere sarađuje sa istim timom, za koji se ispostavilo da je tim koji pobjeđuje. Takođe ni dečka nije mijenjala, pa se prošle godine udala za njega. 

Ukoliko mislite da je ovako nešto nemoguće na našoj estradnoj sceni, Maya Berović je čist dokaz da je moguće. U kratkom intervjuu za naš portal, pričali smo upravo o svemu ovome, kao i o njenoj novoj pjesmi, koju publika željno iščekuje. 

 

1. Dugo ste najavljivali  novu pesmu, koja je na radost mnogih konačno ugledala svjetlost dana. Zašto se digla tolika prašina oko te pjesme?

 

Spot za pjesmu je snimljen ljetos, pa se zato toliko priča o tome i zato se sve toliko odužilo. Pored toga ima zanimljiv naziv, pa je to još više podgrijalo priče.

 

2. Koliko ima istine u pričama da Vaši odnosi sa Damirom Handanovićem nisu više kao ranije, jer ste odlučili da na novom cd-u sarađujete sa još nekim autorima? 

 

Sve je u potpunom redu. Pjesmu „Izvini tata“ potpisuje Damir, što će reći da smo u dobrim odnosima. Neki autori su mi ponudili pjesme, koje su mi se svidjele i koje sam uzela. Nigdje ne piše da moram da radim samo sa jednim autorom. Sa Damirom sam snimila posljednja dva cd-a i imam još nekoliko njegovih pjesama. 

 

3. Vi ste primjer da se karijera može izgraditi bez ijedne mrlje ili skandala. Koliko je bilo teško svih ovih godina? 

 

Svakako da je teže graditi karijeru bez skandala i da je to duži put, ali je zato svaki uspjeh i stepenica ka gore bolja i lijepša. Nikog ne diram, nikog ne prozivam i niko ni mene zato ne dira. Gledam svoja posla i idem naprijed. 

 

4. Vi ste jedna od najzaposlenijih naših pjevačica. Kako to da se time ne hvalite na sva usta? 

 

Moji nastupi i posjećenost na njima govore više od bilo koje riječi. Naučila sam kroz ove godine da je bitnije da moja dijela govore o meni, a ne ja. 

 

5. Imate uspješan tim već godinama i svako zna svoj posao. Dođe li nekada do nekih nesuglasica, obzirom da je na našoj estradi teško imati isti tim od početka? 

 

Nema nesuglasica. Mi radimo timski. Svako može da da svoj predlog ili neku ideju, ali ja odlučim da li je to dobro ili ne. Radimo godinama zajedno i toliko se dobro poznajemo, da su greške toliko rijetke, da su skoro nezamjerljive. Kada znate šta hoćete i želite i kada Vašim saradnicima to jasno stavite do znanja, onda je sve mnogo lakše. 

 

6. Pisalo se da planirate velike koncerte u Zetri i Areni. Kada će do toga da dođe? 

 

Svakako da ima interesovanja za to, ali i želje, ali o tom, po tom. Bićete na vrijeme obaviješteni i nadam se spremni za saradnju kao i uvijek što ste. 

 

7. Bliži se Nova godina. Šta su Vaše želje? 

 

Ja imam samo jednu želju u životu, a to je da budemo živi i zdravi, sve ostalo čovjek može zaraditi i nadoknaditi. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.