x

Maya Berović apsolutni favorit &#34Pink&#34 festivala&#34?!

 

Maya Berović i njen tim ništa ne prepuštaju slučaju.Već uveliko se piše i priča o pjesmi "Alkohol", a da će biti veliki hit, kako su i najavljivali, ne treba sumnjati, jer su sve glasnije priče da će upravo Maya odnijeti pobjedu na prvom Pinkovom festivalu.

 

 

"Mi nismo sumnjali ni jednog trenutka u kvalitet pjesme, ali mislim da ne treba pričati o tome da ću ja biti pobjednik. Mediji me već kategorišu kao pobjednika i naravno da mi to prija, ali mislim da takmičenje treba da bude fer i korektno. Da me ne shvatite pogrešno, svakako mi je drago što se ljudima sviđa pjesma i što mnogi misle da sam ja favorit, ali hajde za sačekamo taj 28-i i 29-i april, pa da vidimo šta će zapravo biti" - kaže pomalo skromno Maya.

 

U razgovoru sa Mayom, saznali smo da joj je svakako drago što je njena pjesma ušla u 25 najkvalitetnijih, ali isto tako i da u uspjeh pjesme nije sumnjala, posebno ako se uzme u obzir da istu potpisuju Marina Tucaković i Damir Handanović.

 

Pored ovoga, zanimljivo je da je Maya favorit i Vladimira Stanojevića, iako on to lično nije rekao, ali činjenica da je od svih kandidata, na žrijebu za takmičenje, znao jedino ko potpisuje Mayinu pjesmu, govori u prilog tome da se dobro naslušao iste i da mu se očigledno sviđa. Obzirom da je Maya Berović rođena Sarajka, onda ne treba da čudi što maksimalnu podršku ima i sa prostora BiH.

 

Na svim medijima u BiH njena pjesma se emituje svakodnevno, a dokaz da je za nekoliko dana postala mega hit, je i činjenica da je već na mnogim radio stanicama izabrana za hit dana. Sa osmjehom na licu, Maya dočekuje predstojeći festival, a za isti priprema i koreografiju, pa ovih dana vrijedno uvježbava korake sa igračima.Kako izgledaju probe za festival, vidjećete uskoro ekskluzivno na našem portalu! Do tada uživajte uz pjesmu "Alkohol".

 

ekskluziva.ba

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.