x

Maya Berović bila u vezi sa Dejanom Milićevićem!

Kažu da se u životu ništa ne može sakriti, koliko god da pokušavate. Upravo je tako ovih dana izašla na vidjelo priča da su Maya Berović i Dejan Milićević bili u vezi! 

Ma koliko Vam to izgleda čudno, numerolozi koji su radili profil Dejanu Milićeviću kažu da su njih dvoje karmički vezani, jer su u prošlom životu bili ljubavnici. Po tim pričama, Maya je bila bogati muškarac, a Dejan žena, sa kojom je bio u vezi i koju je finasirao. 

 

``Jaoooo, meni je to prezabavna priča. Ja iskreno ne znam da li vjerovati ili ne u te priče, ali svakako da je priča zanimljiva. Možda baš iz tog razloga u ovom životu ja i Dejan imamo tako dobru suradnju i energije nam se poklapaju. Ko zna``- kaže Maya Berović. 

 

Međutim, prema riječima jednog numerologa, Maya i Dejan su bili brat i sestra, dok drugi, koji radi baš karmičke veze tvrdi da su njih dvoje bili u braku. 

 

``Tako smo se dobro zabavili s tom pričom, kad smo je čuli. Do te mjere da sam se ja šalila na Dekijev račun, da bi mogao sad on mene malo finansirati, pošto sam u prošlom životu ja njega finansirala, pa čisto da mi vrati``- kaže sa osmijehom na licu Maya. 

 

Da li treba vjerovati u ove priče, ne znamo, ali je sasvim sigurno da Maya i Dejan dobro surađuju već godinama, kao da se poznaju sto godina, a ne tek nekoliko!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.