x

Maya Berović ušla u studio: Radi na novom albumu!

Poslije uspjeha sa posljednjim cd-om, koji joj je donio dosta nastupa i kojim je pomjerila granice svoje popularnosti, Maya Berović je dugo i pažljivo birala nove pjesme. Poslije više od godinu dana preslušavanja pjesama, Maya i njen tim su izabrali nekoliko pesama, pa lijepa pjevačica ovih dana svoje slobodno vrijeme provodi u studiju, gdje snima iste.

- ``Dugo i pažljivo smo birali pjesme koje će se naći na novom cd-u. Tačno sam znala šta hoću i odlično sam se razumjela sa Marinom Tucaković, koja je autor pjesama.Toliko dobro smo skapirale jedna drugu, da bukvalno sve što mi je ponudila je bilo to to, tako da sam ovih dana ušla u studio i polako se snimaju nove pjesme`` - kaže ponosno Maya.

Međutim, mi smo se zatekli sa njima u studiju, kada se jedan tekst mijenjao na licu mesta, pa nas je zanimalo o čemu se radi!?j

- ``Da, to je tekst za pjesmu na koju ja najviše tipujem.Taj dan kada sam snimala, Marina je došla do studija i dok me slušala kako pjevam, pozvala me je da promijenimo jedan dio. Iskreno, nisam bila baš za to, jer je to pjesma koja se meni najviše sviđa, ali kada mi je rekla dio strofe koju želi da ispravi, nisam mogla da vjerujem koliko to bolje zvuči.Ona je nevjerovatan autor i tačno zna i osjeti da može bolje.Sada već mogu da kažem, da je ta pjesma definitivno moj favorit i ubijeđena sam da će biti apsolutni hit`` - priznaje Maya.
 
Ipak, na nove pjesme ćemo morati sačekati još neko vrijeme, jer kako nam je pevačica priznala, neće žuriti sa izlaskom novog cd-a, jer sa starim pjesmama ima još uvijek dosta posla i poziva sa svih strana, a i želi da sve bude odlično odrađeno, bez greške.
 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.