x

Maya Berović uživa u Australiji!

Poslije odmora, koji je prošle godine provela u Australiji, Maya Berović je odlučila ponovo da se vrati na isto mjesto. Nakon mnogo nastupa koje je održala u prošloj godini i otpjevanih novih pjesama, koje su u fazi miksanja, Maya se spakovala i sa vjerenikom Alenom se zaputila u Australiju.

Kako bi imala mir i uživala u pravom smislu te riječi, njih dvoje su iznajmili vilu u kojoj će biti punih mjesec dana, a svaki trenutak koriste da se maksimalno odmore, obzirom da ih po povratku očekuje dosta posla i obaveza.

- „Uživamo zaista i maksimalno se odmaramo, jer me po povratku očekuje izdanje novog cd-a i promocija. Obzirom da ne volim zimu, ovdje je za mene raj na zemlji, jer je lijepo i toplo i već sada razmišljam kako ću se privići na zimu kada se vratimo, jer su mi prijatelji sa kojima sam se čula, rekli da je kod nas baš hladno. Ipak, bez obzira na sve se radujem povratku, jer kako kažu svuda pođi, kući dođi, a i veoma sam nestrpljiva da mojim vjernim fanovima prezentujem nove pjesme. Vjerujte mi, do sada nisam imala tako dobar i kvalitetan album, što je slučaj sa novim“ - poručila nam je Maya iz daleke Australije.

Kako smo saznali, Maya koristi svaki trenutak da se kupa i sunča, kako bi nabacila boju, a kaže da se odlično provela na proslavi Dana državnosti Australije u Sidneju, što se može vidjeti i po fotografijama koje su pred Vama. Ono što je nas iznenadilo su slike sa pivom, obzirom da je poznato da Maya ne pije alkohol.
 
- „Ništa se ne brinite, u pitanju je bezalkoholno australijansko pivo. Što se tiče šampanjca, to je jedino što spada u alkohol, a ja popijem s vremena na vrijeme. Imaju fotografije na kojima sam u jednom kineskom restoranu od vlasnika restorana i glavnog kuhara Tošija dobila dvije boce, po 5 litara kineskog šampanjca i mogu Vam reći da je vrlo zanimljivog i neobičnog ukusa“ - priznala nam je Maya kroz smijeh.
 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.