x

McGregor se teško nosi sa porazom, prijeti da će ``pokopati`` Mayweathera

Floyd Mayweather je u ``borbi stoljeća`` proteklog augusta tehničkim nokautom u 10. rundi savladao MMA borca Conora McGregora, ali Irac se očigledno teško nosi sa ovim porazom.

UFC zvijezda je tako ponovo ``rasplamsala`` svoj sukob sa američkim bokserom, a ovaj put je poručio da bi Mayweathera poslao u ``pogrebnu kuću`` ukoliko bi došlo do njihovog obračuna prema MMA pravilima.

Irac je tako na svom Twitter profilu postavio fotomontažu na kojoj se može vidjeti kako je ``naciljao`` udarac nogom prema McGregoru, a u opisu ove slike je uputio i ``prijetnju smrću`` američkom bokseru.

``Cjevanica u jagodičnu kost. Nešto što će te poslati u pogrebnu kuću``, napisao je McGregor.

Inače, McGregor već neko vrijeme ``izbiva`` iz UFC-ovog oktagona, a predsjednik ove organizacije Dana White tvrdi da je prošlog mjeseca razgovarao sa Ircem o njegovom mogućem povratku.

``Ako želim mogu se vrati, mogu se odmah vratiti u UFC i boriti se u oktagonu. Mogu odraditi ugovor koji uključuje četiri borba u oktagonu i zaraditi milijardu dolara``, prokomentarisao je McGregor svoj mogući povratak UFC-u.

Ukoliko se McGregor u skorije vrijeme odluči vratiti u oktagon navjerovatnije je da će braniti svoju titulu prvaka u lakoj kategoriji protiv Tonya Fergusona ili Khabiba Nurmagomedova. Ipak, čini se da je njemu važniji revanš sa Mayweatherom, kojeg već neko vrijeme ``priziva`` u oktagon.

 

Izvor: SportSport.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.