x

Medina Hadžić, pobjednica Kaliopi Fan Festivala, u gostima Kaliopi u Makedoniji!

Medina Hadžić, pobjednica Kaliopi Fan Festivala, prošle sedmice boravila je u Makedoniji. Razlog je nagrada: boravak u Makedoniji, upoznavanje i druženje s Kaliopi.

Osim druženja s Kaliopi, njenim timom saradnika i prijateljima, Medina je imala mogućnost da osjeti život svog idola, njene angažmane, kako se priprema za nastup i da izbliza sazna ko je sve odgovoran za besprijekoran profesionalizam i ljudskost internacionalnog brenda Kaliopi:  Utisci su fantastični, Kaliopi je predivna žena i uvijek kažem da savršenstvo, osim u njenom glasu, leži i u njenoj duši  - kaže Medina.

Prošla sedmica bila je uobičajena za Kaliopi, ali za Medinu bila je posebno iskustvo. Medina je prisustvovala Skopskom festivalu u čijem je revijalnom dijelu nastupila  Kaliopi, zatim je gostovala proslavi 70. godišnjice slobodnog Skoplja u Makedonskom narodnom pozorištu, a pridružila se Kaliopi na putovanju do Kumanova, gdje je Kaliopi ispunjavala dio svojih profesionalnih angažmana.

Vidno uzbuđena i sretna, nakon nekoliko dana Medina je odletjela u Sarajevo, nadajući se nekom novom susretu sa svojim idolom.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.