x

Melodi Čokolada - raj za sve sladokusce: Ukoliko ste u Sarajevu, ove dvije radnje morate posjetiti!

Ljubitelji čokolada jednu stvar znaju jako dobro - slatko se voli UVIJEK. Sada kada je turistička sezona u punom jekom, bez sumnje omiljena mjesta svim turistima jesu radnje Melodi Čokolade. Sarajlije, ali i turisti ne mogu odoliti kada ugledaju više od 200 vrsta čokolade, pa pri ulasku u radnju nastaju male, slatke muke. Inače, ekskluzivne radnje Melodi Čokolade se nalaze u Sarajevo City Center-u, na prizemlju objekta i na Baščaršiji, ulica Bravadžiluk, kod Vijećnice.

Brend “Melodi Cikolata” osnovan je 1957.godine u Samsunu od strane Kemala Tasara, kojeg je kasnije naslijedio Ender Tasar koji je nastavio sa biznisom proizvodnje čokolade 1968. godine.

 

Uložen je veliki trud kako bi “Melodi Cikolata” došla na vodeću poziciju lidera čokoladnih butika i proizvođača čokolade u Turskoj.

 

Tajna posebnog ukusa i vrhunskog kvaliteta je proizašla iz iskustva, pažnje i perfekcionizma koju grade 3 generacije Tasar porodice. Svi proizvodi su proizvedeni sa velikom pažnjom, te su korišteni najkvalitetniji sastojci sirovina u proizvodnom procesu.

 

Svi proizvodi su rađeni prema internacionalnim standardima na najsavremenijim tehnologijama. Kvalitet proizvoda certificiran je sa TUV-om, ISO 9001, ISO 22000, BRC, HALAL i KOSHER:

 

“Melodi Cikolata” proizvodi više od 200 vrsta čokolade kao što su čokoladni medaljoni, praline, specijalne čokolade , dražeje, bombonjere, gondole, tacne... “Melodi Cikolata” predstavlja svoj proizvod kao robu vrhunskog kvaliteta koja je izvor snage i sreće, koju možete podijeliti sa svojim najdražim osobama.

 

2014. godine u Sarajevu je otvorena prva radnja “Melodi Cikolata 1957″ u Sarajevo City Center-u 2014. godine, da bi se radi sjajnog prijema otvorila i druga radnja na Baščaršiji, a obje “Melodi Cikolata”  radnje u svom programu nude proizvode od čokolade i poklone za svaku priliku (rođendani, vjenčanja, vjeridbe, praznici …).

 

RADNO VRIJEME
Ponedjeljak – Nedjelja: 10:00 do 22:00

 

KONTAKT TELEFON (od 10 do 22):
+387 61 336 376
+387 33 520 016
[email protected]

- Posjetite i web stranicu: 
https://shop.melodi.ba/ 
- Facebook stranicu: 
https://www.facebook.com/melodicokolada/timeline

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.