x

Memo Haljevac ide pod nož: Odgodio operaciju kako bi obradovao djecu!

Bosanskohercegovački umjetnik i dopredsjedavajući Općinskog vijeća Centar u Sarajevu, kojeg je regija zbog pozitivnog duha i iskrenosti zavoljela kroz rijaliti show ``Farma`` Sulejman Memo Haljevac ovih dana prolazi kroz jednu od najvećih životnih drama, saznaje Ekskluziva.ba portal. 

Izvor blizak Memi Haljevcu za Eskluziva.ba portal kaže kako on ovih dana trpi izrazito jake bolove u nogama, zbog čega hitno mora na operaciju. Haljevac će operisati vene na nogama tek sredinom marta, iako je prema savjetima ljekara to trebao učiniti znatno ranije.

 

Naime, Memo Haljevac je odgodio operaciju zbog već mjesecima ranije dogovorenog projekta ``Pokaži svoj talenat`` zakazanog za 14. mart u Domu mladih. Poznat kao veliki humanista, Memo je i ovoga puta pokrenuo projekat u kojem mu je cilj da se na jednom mjestu okupe sarajevski školarci, kako bi bili domaćini djece sa poteškoćama u razvoju, a koji će pokazati šta znaju. 

 

Prema riječima izvora bliskog Memi, on nije želio da odgađa ovaj događaj radi operacije, pa se posavjetovao sa doktorom Harisom Vranićem, koji će ga operisati, te se odlučio da pomjeri operativni zahvat. Tako će Memo pod nož otići samo dan nakon održane manifestacije u Domu mladih, a već 05. aprila priprema izložbu. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.