x

Memo Haljevac uzvraća udarac Vesni Rivas: Ta žena me ne interesuje, dobit će tužbu!

Vesna Rivas i sarajevski slikar i pobjednik ``Farme`` Sulejman Haljevac Memo su za vrijeme rijaltiiji imali nekoliko verbalnih okršaja. Vesna koju su farmeri za vrijeme trajanja showa proglasili najomraženijom na imanju uvrijedila je Memu, jer je spominjala njegov Šeher, a to je bilo sasvim dovoljno da ostanu u nekorektnim odnosima. Inače, Memo je nedavno dobio tužbu protiv Pink kompanije, zbog nepoštovanja ugovora i neisplaćenog novca od pobjede, a nakon čega je poznati Sarajlija najavio tužbe svima onima koji iznesu laži o njemu ili uvrede na njegov račun. 

Sljedeća na redu je upravo Vesna Rivas. Naime, jučer je većina medija prenijela niz uvreda koje je Vesna izgovorila o Memi. I više nego teške optužbe Vesnu bi mogle skupo koštati, jer Memo nije oklijevao i već danas je podnio tužbu zbog povrede časti, nanesenu bol porodici i uvrede imena koje je zaštićeno. 

 

Između ostalog, Vesna je rekla kako je Memo na Farmi izvodio magijske rituale u čemu  ga  je navodno ona uhvatila i glasno skretala pažnju, ali kako kaže produkcija to nije puštala u program. Kako bismo provjerili šta Memo ima reći na to, stupili smo u kontakt s njim. Njega to ne interesuje pretjerano i kratko je poručio: 

 

- Krenulo me ovo sa tužbama. Vesnu Rivas sam tužio zbog povrede časti, nanesenu bol porodici i uvrede imena koje je zaštićeno. Neko ko želi reklamu preko mene, to mora i da plati. Advokati Damir i Dejan Alagić će se pobrinuti za taj slučaj, neka dotična očekuje tužbu.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.