x

Memo otkrio istinu o Eri i Sha!

Nakon rijalitija ``Farma`` rijetko ko da je ostao u odličnom odnosu i kontaktu, što nije slučaj sa poznatim sarajevskim umjetnikom Sulejmanom Haljevcom Memom, koji zna cijeniti svoje prijatelje. Iako mu narudžbe za fotografije stižu sa svih strana, Memo vrlo rado nalazi vremena za sve prijatelje, pa ne čudi što je nedavno široke ruke prihvatio Eru i Sha dok su boravili u Sarajevu. Inače, Memo ovih dana radi sliku Sarajeva za Balaševića, a s obzirom kako mu je on jedan od idola velika mu je čast što je dobio narudžbu od takve veličine. 

Zanimljiva je situacija nastala kada je Era Ojdanić sa Nenadom Aleksićem Sha svratio do druga Meme, koji se obradovao njihovom dolasku, te ih je odveo u ćevabdžinicu Galatasaray. Ceh je nastao kada je Era htio da plati 200 KM. Folker je potegao za džep, ali novčanika nije bilo. Iako su prvo mislili kako je ukraden, o čemu su se raspisali i srbijanski mediji, tek kasnije je ``stari vuk`` shvatio kako se novčanik nalazio na zadnjem sjedištu u automobilu, što je za ekskluziva.ba portal potvrdio i sam Memo. 

 

To nije jedina ekskluziva i istina koju nam je Memo ispričao. Naime, kako je za naš portal otkrio Sha ima novu djevojku, a sa kojom dolazi na SFF. Da stvar bude zanimljivija dovodi je ne samo što voli filmove, već i Sarajevo kako bi uživali, a za tu priliku je iznajmio apartman. Naime, Sha će na SFF doći kako bi podržao svog prijatelja Dragana Marinkovića Macu i njegov film ``Reket``. 

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.