x

Memo pozvao i političare da se odazovu humanom činu !

Humanitarni projekt Hayat TV-a ``Dobri ljudi`` u subotu, 20. oktobra, u emisiji uživo s početkom u 17:00 h prezentirat će rezultate humanitarne akcije poznatog slikara Sulejmana Haljevca Meme ``Djeci s ljubavlju by Memo``.

U jednosatnom programu uživo iz studija Hayat TV-a i dječijeg doma Bjelave gledatelje će pozdraviti voditeljica Džena Zeničanin i voditeljica emisije ``Ispuni mi želju`` Indira Redžepović, a gosti slikar Memo Haljevac, Saudin Đurđević, direktor Dječijeg doma ``Bjelave`` i mnogi prijatelji ovog projekta.  Podsjećamo, 29. jula na Trgu djece Sarajeva održan je veliki performans ovog slikara. Na platnu dugom deset i širokom dva metra poznati slikar Memo oslikao je mural veselih motiva. Nekoliko stotina djece i građana uživalo je u svemu onome što je pripremio ovaj mladi umjetnik. Projekt je u završnoj fazi, jer je mural naknadno ponuđen na aukciji, a sva sredstva od prodatih dijelova murala namijenjena su Dječijem domu ``Bjelave`` u Sarajevu.

Cilj emisije je da se, osim objavljivanja rezultata aukcije, probudi svijest ljudi da tokom cijele godine na različite načine mogu pomoći ovom udruženju i biti dobri ljudi. Humanitarni broj ovog doma je 090 291 067, pa će građani i na ovaj način moći dati svoj doprinos.

Memo Haljevac očekuje da će se aukciji odazvati svi dobri ljudi, ali i političari koji su obavješteni o ovom humanom činu. Uz nadu da ćemo u subotu svi zajedno pomoći mališanima koji to zaista i zaslužuju, Memo još jednom poziva sve da se odazovu aukciji, a sve dodatne informacije o projektu možete dobiti na broj 033 492 906.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.